Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suglasnost zastupnika

Kardinal Bozanić potpisao, Svetice su na idućoj Skupštini

02.01.2014., Zagreb - Sportsko rekreacijski centar Svetice. Procelnik zagrebackog Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovric i predsjednik HNS-a Davor Suker predstavili su dogovor Grada Zagreba i Hrvatskog nogometnog saveza o gradnji nogometnog centra. Da
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.05.2015.
u 11:43

U kamp će HNS uložiti 92 milijuna kuna, a izgradit će atletski centar, nogometni centar i dio prostora za rekreaciju građana

Suglasnost da može graditi sportsko-rekreativni centar na Sveticama Hrvatskom nogometnom savezu napokon je stigao na dnevni red Gradske skupštine i zastupnici će o tome odlučiti na sjednici 2. lipnja. Ista se suglasnost do sada odgađala više puta jer je na Sveticama dio zemljišta u vlasništvu Crkve. Gradonačelnik Milan Bandić još je prošli mjesec govorio da je sve dogovorio s kardinalom Josipom Bozanićem, no očito je tek sada dobio Bozanićev potpis koji će, usvoji li Skupština prijedlog, omogućiti HNS-u da pokrene projekt.

U kamp će HNS uložiti 92 milijuna kuna, a izgradit će atletski centar, nogometni centar i dio prostora za rekreaciju građana. Predviđena je gradnja u dvije faze. Prva faza obuhvaća vanjske terene, hostel, atletski centar i ostale logističke prostore, a druga atletsku dvoranu za trening.

>> Bandić: Ne želim se zbog bazena vratiti tamo gdje sam bio

Komentara 12

FN
Fr@njo
12:37 26.05.2015.

e sad samo da ne zaborave iz HNS dati izradu projekta istom onom arhitekti, koji je gradio i maksimirski stadion.. za nagradu, isti je danas hrvatski akademik.

DU
Deleted user
20:15 26.05.2015.

Katolička Crkva je uvijek bila uz svoj narod. Narodu treba nogomet i kamp. Hvala, Crvki i našem pastiru kardinalu J. Bozaniću.

Avatar zadinamospremni
zadinamospremni
23:48 26.05.2015.

a neki bi samo rusili,nista stvarali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije