Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična nesreća

Kamion naletio na radnika Čistoće, unesrećeni poginuo na mjestu

snijeg
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
23.01.2017.
u 13:12

Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog, priopćili su iz Čistoće.

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se dogodila u ulici Amerikanska 41 u Zagrebu. U naletu kamiona poginuo je radnik Čistoće.

– Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku.

Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, nažalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti. 

Do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice Čistoća bit će dodijeljeni drugim zaposlenicima

Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradaloga. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane – priopćili su iz Čistoće.

>> U središtu Zagreba tramvaj naletio na pješakinju, promet preusmjeren

Komentara 5

KA
kažemja
14:23 23.01.2017.

Stvarno mi je žao čovjeka ,taj posao je jako težak pa i opasan a pogotovo po ovakvom vremenu .Sklisko , hladno ....Sućut obitelji !

A1
Ardo 1944
14:43 23.01.2017.

Primjetio sam da se dečki jako žure kada odvoze smeće,vjerojatno su ogranićeni sa vremenom,pa bi i to moglo biti kod ovog nesretnog događaja.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
16:14 23.01.2017.

amerikanska ulica? u zagrebu? pa na kojem je to jeziku - klingorskom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije