Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savica

Kad bismo mogli češće – crtati stripove na ogradi

Savica
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/4
02.05.2016.
u 14:00

Na platou Zinke Kunc,održano je prvo kvartovsko druženje “Bum, tres, TranS – Savica cvjeta”.

Živo je bilo proteklog vikenda na Savici. Crtali su se grafiti, bojale žardinjere, učilo se saditi, uzgajati povrće, prodavale su se domaće namirnice, popravljali bicikli... Održano je, naime, na platou Zinke Kunc, prvo kvartovsko druženje “Bum, tres, TranS – Savica cvjeta”. U organizaciji TranS – Tranzicijske grupe Savica, Knjižnice Savica i platforme Zelenica, održano je događanje na kojemu su se susjedi mogli družiti, učiti...

– Prvi put organiziramo ovakvo kvartovsko okupljanje i jako smo zadovoljni odazivom. Cilj nam je pokrenuti događanja na razini kvarta i potaknuti ljude da se pokrenu – rekla je jedna od organizatorica, Božica Dragaš iz Knjižnice Savica. A osim organizatora, događanjem su iznimno zadovoljni bili i stanovnici Savice, posebice oni najmlađi.

– Ovo je odlično! Dobili smo boju i kistove i sada crtamo strip na ogradi platoa – poručile su osnovnoškolke Ema Tabaković i Lucija Vuković koje su zaključile da im inače u kvartu nedostaje sličnih događanja.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije