Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinner in the sky

Jedu i piju 'na nebu', s pogledom na Zagreb

21.05.2015., Zagreb -  Jedinstveni gastronomski dogadjaj - Dinner in the sky organiziran je ispred hotela Westin. Tim strucnjaka podigao je stol za 22 osobe na visinu od 50 metara gdje su uzivali u hrani koju su pripremili chefovi Sasu Laukkonen i Tomisla
22.05.2015.
u 08:00

– Čaša vina ili viskija te odlično jelo s fenomenalnim pogledom, nema bolje – rekao je glumac Vedran Mlikota

Vrhunska kuhinja na 50 metara visine ono je što se do 31. svibnja može isprobati ispred hotela Westin. Chefovi Tomislav Hruban te Sasu Laukkonen zainteresiranima će pružiti jedinstveni doživljaj večere iznad Zagreba na drugom Dinner in the Sky događaju, koji se jučer, barem ove godine, mogao isprobati prvi put.

– Čaša vina ili viskija te odlično jelo s fenomenalnim pogledom, nema bolje – rekao je glumac Vedran Mlikota, dok se voditelj, glumac i pjevač Davor Dretar Drele našalio kako je takav tip večere idealan za zavesti djevojku, budući da nema kamo pobjeći. Oni koji žele doživjeti jedinstveno iskustvo prijaviti se mogu na internetskoj stranici Westina. 

Komentara 3

OL
olrajt
08:16 22.05.2015.

...bedastoća!

DU
Deleted user
09:57 22.05.2015.

Zamjerka što kuhari nisu odjeveni u kiharske uniforme, sa kapom na glavi. Uvijek su kuhari tako odjeveni na "dinner in the sky". Ovi ovdje su previše ležerni.

LI
liskovaca
10:43 22.05.2015.

naravno, tko će to platiti osim onih sa državne sise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije