Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potiču na kupnju

Što kažete na to: 'Jedna kava u gradu ili cijeli dan vožnje ZET-om'

ZET
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
Autor
Sandra Golemac
22.11.2014.
u 13:00

Kupi li godišnju kartu, putnik se više od dva mjeseca vozi potpuno besplatno, poručuju iz ZET-a

“Jedan gutljaj traje sekundu, ali kod nas vrijedi cijeli dan!”, najnoviji je to reklamni slogan Holdingove podružnice ZET koja promovira svoju ponudu godišnje karte za prijevoz uspoređujući cijene sa šalicom kave.

Prema njihovim riječima, kupi li godišnju kartu, putnik se više od dva mjeseca vozi potpuno besplatno, a za neograničen broj vožnji u dnevnom i noćnom prometu plaća malo više od osam kuna dnevno.

Ovdje poslušajte ZET-ovu reklamu za kupnju godišnje karte

Foto: ZET

Foto: ZET

“Jedna kava u gradu ili 24 sata neograničene vožnje na području cijeloga grada moguće je jedino uz godišnju kartu ZET-a. Ona je vaš suputnik”, reklama je koja bi među građanima, čini se, trebala popularizirati kupnju godišnje karte. Za učenike i studente vožnja je, prema informacijama iz ZET-a, još povoljnija, pa uz godišnju kartu na zagrebačkom području neograničeni prijevoz plaćaju 3 kune i 28 lipa dnevno.

Osim Zagreba, karta je dostupna i za gradove Veliku Goricu i Zaprešić te općine Bistru, Luka, Stupnik i Klinča Sela.

>> Odustalo se od nižih cijena karata ZET-a, nema novca u proračunu

>> Umjesto 10 uređaj joj s karte uzimao 20 kuna. ZET: Događa se

Komentara 21

CH
chemica
18:16 22.11.2014.

Zar je tako teško napokon vratiti uslugu plaćanja vozne karte mobitelom...Od mene nećete dobiti ni lipe. Navukli ste me, e pa izvolite onda usavršiti vrhunske ideje, a ne da ih odbacujete zbog "porođajnih bolesti". Imam 500 kuna na mobitelu i želim ih dati ZET-u. Evo, baš želim! Ali ih on "neće", jer njime i dalje vladaju nesposobni uhljebosi. Zato se švercam. Bez imalo kajanja. Više pitanje principa.

TR
Trnjanec
18:31 22.11.2014.

Otpustiti uhljebe iz ZET-a (gdje je prosječna plaća tisuću eura!!!), otpustiti kontrolore koji sa završenom osnovnom školom imaju plaću deset tisuća kuna!!! Doći će i dan kada će vas sve netko baciti na cestu, bezobraznici bezobrazni lopovski!

DD
ddragutin
15:09 22.11.2014.

Što kažem na to? najobičnija glupost, ZET misli da je netko toliko blesav da vjeruje u te gluposti,ustvari ti lopovi sami sebe tješe jer misle da smo mi toliki idioti da neznamo da plačamo jedan od najskupljih prijevoza u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije