Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernji instagram

Jasmina Doko autorica fotografije tjedna na Instagramu

instagram
Foto: Jasmina Doko
1/10
27.02.2015.
u 16:56

Jednostavan kadar s Trga Franje Tuđmana odabran je kao najbolji među fotografijama označenima ovoga tjedna. I dalje svoje fotografije Zagreba, njegovih ljudi i prizora, označavajte s #Vecernji

Jasmina Doko autorica je fotografije tjedna, označene na Instagramu s #vecernji, a koju je Večernjakov urednik fotografije Boris Ščitar odabrao za objavu u tisku.

Lijep je to i jednostavan kadar inače nedovoljno posjećenoga Trga Franje Tuđmana te sadrži i motiv – čovjek hrani golubove.

Prizore Zagreba ne zaboravite označiti s #vecernji da bi ušli u izbor za objavu u tisku i na www.vecernji.hr.

>>Fotografiju tjedna na Instagramu snimio je Dino Čerkić

Komentara 5

RU
ruznopace
17:38 27.02.2015.

u Munchenu postoji gradski redar čiji je zadatak da uhvati u prijestupu sve ljude koji hrane golubove na javnom mjestu,i naplati im kaznu za to,...i ide u pratnji zaštitara,...50 € pa ti hrani......

GA
galaxsor
11:34 28.02.2015.

a daj večernji, lajkao si i moju sliku

SA
Sauron
10:42 03.03.2015.

Pa ja sam mislio da će se tu stvarno birati najbolja fotografija...... kritika i ukus žirija su razočaravajući.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije