Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pisanja Večernjaka

Ispravili kartu - umjesto Dežmanove vratili Prolaz sestara Baković

karta
Foto: Jakov Novak
24.07.2014.
u 08:00

Podsjetimo, na mjestu Prolaza sestara Baković na najvećoj mapi grada, onoj na glavnom trgu, uz Turistički informativni centar, bila je označena Dežmanova ulica

Dežmanova ulica na svom mjestu, a nekadašnji Miškecov, odnosno danas Prolaz sestara Baković na svom.

Karta Zagreba na Trgu bana Jelačića, kao što je i obećano iz Turističke zajednice grada Zagreba nakon što je Večernji list prošli tjedan upozorio na grešku, popravljena je te su sve ulice sada gdje bi i trebale biti.

Foto: Jakov Novak

Podsjetimo, na mjestu Prolaza sestara Baković na najvećoj mapi grada, onoj na glavnom trgu, uz Turistički informativni centar, bila je označena Dežmanova ulica.

Kako više ne bi zbunjivala Zagrepčane, ali i turiste, karta je u roku od tri dana promijenjena te su na njoj sada na točnom mjestu naznačeni Dežmanova ulica i istoimeni prolaz, kao i Prolaz sestara Baković.

Dežmanova ulica na mjestu Miškecova prolaza već četiri godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije