Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena planova

Ipak ništa od tramvaja do Velike Gorice

tramvaji gužva
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.01.2014.
u 09:03

Tu je ideju sada zamijenila druga - Zračna luka povezat će se lakom željeznicom.

Tramvajska linija koja je trebala povezivati Domovinski most s Zračnom lukom Zagreb, ali i Veliku Goricu, što je bio i dio predizbornih obećanja gradonačelnika Velike Gorice, Dražena Barišića, neće se realizirati.

Tu je ideju sada zamijenila druga - Zračna luka povezat će se lakom željeznicom. Sredinom prosinca u Ministarstvu prometa održan je sastanak na kojem je dogovoreno da će u ovoj godini HŽ Infrastruktura raspisati natječaj za idejno riješenje povezivanja ZLZ na željezničku mrežu, što je podloga za donošenje odluke o konačnom koridoru, a nakon toga izradi projektne dokumentacije za dobivanje potrebnih dozvola.

Komentara 9

Avatar Vrag Vražji
Vrag Vražji
09:16 04.01.2014.

Pa zar Velikogoričane nitko ništa ne pita?

2X
2Xgeneral
09:28 04.01.2014.

Kod nas je uvjek sve na ideji i budemo!!!! Da nije bilo Austrougarske nebi imali niti ceste a još manje pruge!!!! I te su ukinute kao neisplative a prije 100 godina su bile isplative?????? Gluposti kod nas nikad dosta!!!

Avatar ludi kekec
ludi kekec
18:46 04.01.2014.

bedast je svatko tko je povjerovao u tu predizbornu glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije