Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervencija na Malešnici

Požar izbio u podrumu stambene zgrade, četiri osobe nagutale se dima

03.12.2016., Zagreb - Nesto prije podneva doslo je do izbijanja pozara u podrumu zgrade u ulici Ante Topic Mimare
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/9
03.12.2016.
u 13:40

Intervencija je u tijeku, a točan uzrok požara znat će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid

Četiri  osobe nagutale su se dima u požaru koji je u subotu u 11.19 izbio u podrumu zgrade u Ulici Ante Topića Mimare 20 na zagrebačkoj Malešnici. Požar je izbio u podrumu zgrade, a kako se sve uskoro zadimilo, stanari petero katnice su se uspaničili, no ozbiljno ozlijeđenih srećom nije bilo.

Kada je izbio požar, u podrumu je bio jedan od stanara koji ga je čistio, a što je točan uzrok požara utvrdit će se očevidom.

>> Krov kuće se zapalio zbog prijenosa topline iz dimnjaka

Komentara 2

IS
Iszrian
15:23 03.12.2016.

Moguće da su se zato čule i sirene za opasnost oko 11, ili se poklopilo testiranje s požarom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije