Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam knjiga

Interliber u 6 dana posjetilo 130 tisuća građana

13.11.2012., Zagreb - Na Zagrebackom velesajmu svecano je otvoren Interliber, medjunardoni sajam knjiga i ucila. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
16.11.2014.
u 19:24

Sajam se najviše ponosi time što ga posjećuju baš svi, od najmlađih do najstarijih, a oba paviljona bila su puna

Više od 130 tisuća posjetitelja prošetalo je Interliberom u šest dana trajanja sajma. Brojke nakon jučerašnjeg zatvaranja govore da je tako svaki sedmi Zagrepčanin posjetio Velesajam i razgledao ponudu knjiga.

– Ljudi dolaze jer žele biti dio atmosfere, gurati se u mnoštvu, i ne pokazuju pritom ni najmanje znakove nervoze ni umora – zaključila je Marina Pavković, direktorica Zagrebačkog velesajma te napomenula da je činjenica kojom se Interliber posebno ponosi ta da ga posjećuju baš svi, od najmlađih do najstarijih pa i oni kojima knjiga nije prioritet.

Iako se broj posjetitelja nije mogao izbrojiti po prodanim ulaznicama jer je ulaz bio besplatan, iz Velesajma poručuju da su oba paviljona tijekom trajanja sajma bila stalno puna. Što se pak Sajma glazbe i multimedije, odnosno Infogamer Reboota tiče, prodano je dvostruko više ulaznica nego lani.

Na Interliberu su se stripovima i knjigama iz svoje naklade predstavili i Večernji list te 24 sata. Promotivnim su cijenama potaknuli velik interes građana koji su najviše kupovali romane.

Komentara 1

CO
colobara
22:18 16.11.2014.

Sajam glazbe i multimeduje , mi se jako dopao, izvrsno napravljen, ! uzivao sam u njemu i moja obitelj,dolazimo svake godine. Prodano duplo ulaznica,razumijem zasto. Takovi sajmovi vracaju ,dostojanstvo Zagrebackom Velesajmu. Hvala radnicima Velesajma,koji su ga pripremili .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije