Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktualnosti

Informativni centar za mlade dobio web-stranicu!

web stranica,Info centar za mlade Zagreb
Foto: Screenshot
16.04.2014.
u 19:36

Radi promocije nove stranice ICM-a i Europskog dana informiranja mladih, sutra će se u prostorijama Studentskog centra Zagreb dijeliti promotivni materijali Informativnog centra za mlade Zagreb

Udruga Zamisli pokrenula je web-stranicu Informativnog centra za mlade Zagreb (www.icm-zg.info) u povodu Europskog dana informiranja mladih (17. travnja). Sadržaj web-stranice isključivo je informativnog karaktera, a namijenjen je i prilagođen mladima. Novost je na stranicama kalendar koji prati aktualna događanja i daje ideje kako idealno provesti slobodno vrijeme.

Radi promocije nove stranice ICM-a i Europskog dana informiranja mladih, sutra će se u prostorijama Studentskog centra Zagreb dijeliti promotivni materijali Informativnog centra za mlade Zagreb te će se mlade informirati o mogućnostima koje im se pružaju.

Regionalni informativni centar za mlade Zagreb ustrojen je kao projekt Udruge ZAMISLI 2008. godine. Kroz projekt se osigurava pružanje informacijskih usluga mladima. Informacije se pružaju individualno putem infopulta koji radi svakim radnim danom osam sati, od 10.00 do 20.00 sati, na adresi Av. M. Držića 71A u Zagrebu. Grupno informiranje ostvarujemo kroz različite aktivnosti koje organiziramo u suradnji sa suradnicima ili drugim organizacijama koje rade za mlade.

>>Udruzi Zamisli odlučio darovati sigurnosni sustav

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije