Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA FONTANA

Pogledajte novouređeni Britanac! Prije otvaranja dogodio se incident

britanac, zagreb
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/14
20.03.2017.
u 21:30

Radovi na Britanskom trgu počeli su prošlog ljeta, a prije nekoliko dana, kada su građani mislili da je napokon sve gotovo, pojavili su se bageri koji su morali smanjivati zelenu površinu oko fontane.

Iz drugog pokušaja završen je Britanski trg kojeg je večeras otvorio gradonačelnik Milan Bandić

Napravljena su dva zelena otoka na kojima je posađeno 20 gledičija, a uređene su i ostale zelene površine.

Kako Hina javlja, prije nego je Bandić otvorio 'Britanac' nepoznata osoba vršila je malu nuždu u fontanu nakon čega je za njim potrčalo osiguranje.

Radovi na Britanskom trgu počeli su prošlog ljeta, a prije nekoliko dana, kada su građani mislili da je napokon sve gotovo, pojavili su se bageri koji su morali smanjivati zelenu površinu oko fontane. Ona je navodno smetala autobusima prilikom okretanja pa su je morali smanjiti.

>> VIDEO Problemi na Britancu: Moraju 'kresati' rotor jer busevi zapinju

>> Na Britancu fontana promjera osam metara

Komentara 48

Avatar ciklama
ciklama
21:44 20.03.2017.

baš je slatka mini-me fontanica.

ZA
zakrapina
21:50 20.03.2017.

Prostor Britanca je ovim zelenilom, klupicama, fontanicom, posađenim drvećem jako podignut, meni se sviđa. Bolje nego prije.

ZI
zico
23:32 20.03.2017.

u ZG ima barem još 50 posto zgrada vrtića i škola sa azbestnim pločama ... bolje da se to riješilo....ali fontana je ipak fontana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije