Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U petak u 22 sata otvara se Mesnička

I nedjeljom su radili da bi ulicu prije dovršili

 Dva dana prije otvorenja novouredjene Mesnicke ulice pocelo je postavljanje ulicne rasvjete i  ravjete u kolniku.
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
01.10.2014.
u 10:00

Ulica se uređivala tri mjeseca, a stanari su strpljivo iščekivali završetak radova

Posljednje su pripreme za službeno otvorenje i završetak radova u Mesničkoj ulici pri kraju – do petka u 22 sata sve mora biti, kako to gradonačelnik Milan Bandić zna često naglasiti "izglancano", a promet Mesničkom otvoren i bez ikakvih poteškoća.

I dok su radnici nešto više od tri mjeseca radili svaki dan u tjednu, a stanari strpljivo iščekivali završetak obnove, u tijeku su posljednji radovi – postavljaju se najavljeni katadiopteri, uređaji koji će označavati rub nogostupa i kolnika, te mjerni distanceri koji će zamijeniti iscrtane linije koje označavaju lijevi i desni prometni trak, ali i rasvjeta duž novouređene ulice, koja je proračun grada stajala deset milijuna kuna.

Njezinim uređenjem, kako je to objasnio i sam gradonačelnik, cilj je bio Gornji grad približiti Donjem. Cijela obnova Mesničke napravljena je po zamisli Branka Silađina, ali i u suradnji sa stručnjacima gradskih ureda koji su na terenima bili koliko i sami radnici.

A rad nedjeljom gradonačelnik je opravdao jednostavno i sigurno: "Jedino se tako moglo završiti, Bog će nam oprostiti".

>> Mesnička ulica otvara se 3. listopada

Komentara 4

SA
samodinamo
12:39 01.10.2014.

Banderas je car,kralj i direktor svemira! Bravo majstore

2X
2Xgeneral
10:39 01.10.2014.

trebali su raditi i noću!! u ćemu je problem?? sada se svi čude kada netko radi! odmah neka im podjeli odlikovanja. Da li su plaćeni za svoj rad???

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:31 01.10.2014.

Hm, sad će konačno i državnim službenicima koji rade na Gornjem gradu malo svanuti. Na Mesničkoj si neče izbiti bubrege kad dolaze na posao, pa iza toga ne mogu spavati u kancelarijama. Parking je besplatan na Gornjem gradu, pa će i limeni ljubimci uživati. Odmah treba u Kozari putevima uvesti parkirnu zonu i uzeti sve novce za kanalizaciju i ceste svim mjesnim odborima na rubu grada da bi se pokrili troškovi lickanja od deset milijuna kuna. To Mile, tako se to radi u Rimu, ili u Beču možda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije