Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesni odbor

HSLS protiv promjene imena: 'Starčević je bio ideolog moderne hrvatske nacije'

Alen Ostojić
Davor Puklavec/PIXSELL
17.03.2014.
u 16:53

Gradska organizacija HSLS-a protivi se najavi vijećnice vijećnice SDP-a i predsjednice Mjesnog odbora "Dr Ante Starčević" Marije Jelavić kojom će tražiti promjenu imena Mjesnog odbora "Dr. Ante Starčević" u "Voltino".

Gradska organizacija HSLS-a protivi se najavi vijećnice vijećnice SDP-a i predsjednice Mjesnog odbora "Dr Ante Starčević" Marije Jelavić kojom će tražiti promjenu imena Mjesnog odbora "Dr. Ante Starčević" u "Voltino", napisao je u priopćenju predsjednik gradskog odbora HSLS-a Alen Ostojić.

Dodaju kako ne znaju koji su motivi vijećnice SDP-a za promjenom imena te najavljuju da vijećnik HSLS-a u Vijeću gradske četvrti Trešnjevka – sjever Goran Kurevija neće podržati taj prijedlog.

"Vrijednosti koje je poticao dr. Ante Starčević poput sloboda svih naroda, jednakost svih građana i dr. nisu neprimjerene, dapače univerzalne su. Podsjećamo da je dr. Starčević bio ideolog moderne hrvatske nacije i utemeljitelj liberalizma u hrvatskoj politici, a istupao je i s jasnim zahtjevima za socijalnom pravdom. Upravo Zato nismo  spremni na silu mijenjati ime mjesnog odbora", pišu iz Gradske organizacije HSLS-a.

>>'Tito je bio gori diktator od Pavelića'

Komentara 7

DS
dino_saur
17:20 17.03.2014.

svašta ovi sdp-ovci pokušavaju... još da pokušaju promijeniti ime Republike Hrvatske u njima puno dražu Yugosraniju i bili bi zadovoljni. sramota!

Avatar Robert28
Robert28
18:15 17.03.2014.

Marija Jelavić iz SDP-a je kamenjarka koja želi svjim drugovima u partiji dokazati da se asimilirala u anacionalnu urbanu jugoslavenku!

AR
argonaut11
20:01 17.03.2014.

Evo još jednog dokaza kako SDP djeluje s antihrvatskih povicija...tu stranku treba zabraniti a članove lustrirati.Ta skojevka zbilja vjeruje u tzv crvenu trešnjevku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije