Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv predsjednika Skupštine

HNS: "Kosor više ne zna tko je zakonodavna a tko izvršna vlast"

Darinko Kosor u Skupštini
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
23.01.2015.
u 15:08

- Njegovo ponašanje i politički postupci zadnjih mjeseci ne pridonose ugledu i časti Gradske skupštine- poručio je Tomislav Stojak

HNS će do slijedeće sjednice Skupštine pokušati prikupiti 13 potpisa kako bi se na dnevnom redu našla i točka "Izglasavanja povjerena predsjedniku Skupštine - Darinku Kosoru".

Rakcija je to HNS-ova jer kažu u Zagrebu se više ne zna tko je zakonodavna, a tko izvršna vlast i kako Darinko Kosor ni sam nije siguran da li bi radije bio "gradonačelnik, dogradonačelnik ili glasnogovornik dogradonačelnici" iz sjene.

- Njegovo ponašanje i politički postupci zadnjih mjeseci ne pridonose ugledu i časti Gradske skupštine. Kosor umjesto da je predsjednik Skupštine silom želi biti zagrebački gradonačelnik, a da se za to ne kandidira. To nije dobro i o tome bi se trebali izjasniti svi gradski zastupnici- poručili su Tomislav Stojak i Anka Mrak Taritaš. Upravo je Stojak poručio kako je HNS bio jedina stranka koja je i glasala protiv Kosora kao predsjednika Skupštine. HNS je pozvao sve zastupnike da podrze inicijativu kako bi se već na sjednici u veljači o tome mogli i izjašnjavati. 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
majusko
15:57 23.01.2015.

Nebitan politicar koji uz pomoc svojih uvlakackih sposobnosti uvijek negdje ispliva.

BI
bigstar
15:37 23.01.2015.

Kosor je nesposoban političar bez imalo karaktera,a uz to jako nesimpatičan da ne kažem ljigav...

Avatar mlijeko
mlijeko
17:01 23.01.2015.

Ova ekipa iz HNS-a je sve pokazala na državnoj razini. A javio se Tomislav Stojak , čovjek kojega je upravo iz HSLS-a izbacio Kosor a on najbolje zna i razloge...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije