Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brezovica

HDZ: Želimo više novca u rubna naselja grada

Brezovica HDZ
Foto: Stjepan Bubalo
1/3
30.11.2015.
u 14:17

U prijedlogu gradskog proračuna za 2016. opet se ne naziru kapitalni projekti i cilj mu je samoodržavanje. Nema ni sredstava za famoznih 10 škola i vrtića koja Bandić obećava, kaže šef gradskog HDZ-a i obrazlaže da stranka neće podržati proračun

Uoči sutrašnje sjednice Gradske skupštine na kojoj će gradonačelnik predstaviti proračun za 2016. godinu, čelnik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić posjetio je gradsku četvrt Brezovica gdje je na primjeru neasfaltiranih ulica kazao da stranka ne može podržati predloženu raspodjelu novca.

Mikulić kaže da se u  proračunu ponovno ne naziru nikakvi kapitalni projekti i investicije te je njegova svrha isključivo samoodržavanje.

- Nije Grad Zagreb samo centar. Očito je gradonačelnik zaboravio na rubne dijelove kao što je Brezovica. Gdje su u proračuna sredstva za onih famoznih 10 škola, 10 vrtića i 10 dvorana? Što je s mladim obiteljima i ulaganjem u njihovu budućnost? Najlakše je, kako to običava aktualni gradonačelnik, doći, obećati i zaboraviti. Tako se Grad ne može voditi - naglasio je predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić.

Dodao je da HDZ već duže upozorava da se odluke donose instinktivno, i da je na sličan način napravljen i prijedlog proračuna.
Predsjednik Vijeća Gradske četvrti Brezovica Vladimir Iviček kazao je da su stanovnici Brezovice ljuti jer plaćaji jednaki prirez kao svi stanovnici Zagreba, a nemaju osnovne uvjete kao što su pitka voda, kanalizacija i asfaltirane ceste. 

Komentara 3

Avatar links
links
16:47 30.11.2015.

tako je, u bazu!!!

HY
Hygeia
14:49 30.11.2015.

Tako vam izgleda 90% lijepe vase.Jad i bjeda od drzave u 21 stoljecu.Bitno je da se stalno paradira,porezi ne placaju ,na crno radi,drzavu podkraduje,korupcija i kriminal tolerira ,jos sto vise zaposli u javnom/drzavnom poduzecu,dugovi oprastaju,financira lazne branitelje,socijalna pomoc daje vlasnicimaa kuca/stana i ljudima sa bilo kakvom imovinom a i mnogo toga jos.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:40 30.11.2015.

Njima ne bi ni Bog u Brezovici ugodio. U onaj mali dio gdje je stigla infra sad se ne žele priključiti jer im je preskupo ;(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije