Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradska skupština

HDZ sklopio savez s Bandićevim zastupnicima?

Darinko Kosor
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
26.03.2015.
u 23:00

Glasovanje na današnjoj sjednici o izdvajanju ureda za kulturu, što je predložio predsjednik Skupštine Darinko Kosor uz još šest zastupnika iz svog kluba, ide u prilog neslužbenim informacijama da je HDZ sklopio savez sa zastupnicima Milana Bandića

Glasovanje na današnjoj sjednici o izdvajanju ureda za kulturu, što je predložio predsjednik Skupštine Darinko Kosor uz još šest zastupnika iz svog kluba, ide u prilog neslužbenim informacijama da je HDZ sklopio savez sa zastupnicima Milana Bandića. Oni su s Bandićevim zastupnicima osigurali većinu da se taj prijedlog odbije, a za izdvajanje su glasovali HSLS, HSS, SDP, dok je HNS ostao suzdržan. 

Kosor je želio izbjeći situaciju da HDZ, njegovi partneri s nacionalne razine, odbiju njegov prijedlog te je u sklopu svog prijedloga želio da se raspravlja o prijedlogu Odbora za kulturu da se ta točka dnevnog reda, kao i donošenje kulturne strategije, odgodi. No protiv toga su glasali Bandićevi zastupnici i HDZ. Došlo je i do apsurdne situacije da je prijedlog o odgodi točaka poslao predsjednik tog odbora Ivan Tepeš koji je na sjednici glasovao protiv prijedloga koji je poslao.

Komentara 31

ZA
zampioivo
07:11 27.03.2015.

Trgovine u Zagrebu vise nece biti, nece trgovacke strancice vise upravljati Hrvatskom, Zagrebom Nece ni betmen i njegova potrkala trositi nas novac Od danas u Zagrebu nista nije isto nema vise Bandica, Kosora,.... Nema, nema, nema

ZA
zampioivo
07:23 27.03.2015.

Nema vise Bandica, Bernardica, Kodora, Partije Nema vise interesnih grupacija oko Bandica, razno raznih gradnja nema i nema

RU
rubix
23:47 26.03.2015.

''Ne pada snijeg da prekrije brijeg, nego da zvijeri ostave svoje tragove.'' Napokon je HDZ pokazao svoje pravo lice, maske su pale. Karamarko je sudbinu HDZ-a zauvijek povezao sa sudbinom Milana Bandića. Takvo političko samoubojstvo se zaista rijetko viđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije