Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

Gusti dim na Radničkoj, gorjele bačve s nepoznatim sadržajem

U skladistu poduzeca Urbar d.o.o. na adresi Radnicka cesta 173, bivsi Chromos, doslo je do pozara skladista i 20-ak boca nepoznatog sadrzaja
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
11.08.2015.
u 17:00

- Pokušavamo doći do vlasnika tvrtke Urbar d.o.o koji ondje privremeno skladište robu - kazali su vatrogasci

Oko 16 sati u nekadašnjem skladištu tvrtke Chromos izbio je požar koji su vatrogasci stavili pod kontrolu nakon pola sata gašenja. Riječ je o lokaciji Radnička cesta 173 N. Gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama oko 19 sati je javio kako je požar ubrzo ugašen i više nema opasnosti.

- Pokušavamo doći do vlasnika tvrtke Urbar d.o.o koji ondje privremeno skladište robu. Zapalile su se bačve pa pokušavamo doznati o čemu je riječ - kazali su vatrogasci.

Na teren su izašli i dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, a požarište osiguarava PU zagrebačka. Zbog nagorjelih metalnih bačvi u kojima se nalazi nepoznati sadržaj, Ured za upravljanje u hitnim situacijama je preko županijskog centra 112 na teren pozvao inspektora zaštite okoliša. Više informacija o sadržaju u metalnim bačvama bit će dostupno nakon dolaska inspektora, a očevid provodi PU zagrebačka, priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Čitatelji javljaju da je gusti dim prekrio nebo iznad tog područja, a vidio se čak do Novog Zagreba. 

>> Punjači mobitela izazvali požar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije