Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U veljači sljedeće godine

Gradska skupština bit će domaćin 50. godišnjice Hrvatske lige protiv raka

Andrija Mikulić
Foto: Hrvatska liga protiv raka
29.09.2016.
u 15:45

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić nakon današnjeg je primanja izaslanstva Hrvatske lige protiv raka i Kluba žena liječenih od raka dojke poručio kako će Skupština iduće godine u veljači biti domaćin svečanog obilježavanja 50. godišnjice Hrvatske lige protiv raka.
Nakon obilježavanja Dana zdravih dojki predsjednik Mikulić obećao je uključiti se u rad Hrvatske lige protiv raka, što je današnjim primanjem prof. dr.sc. Damira Eljuge i njegovih suradnika započeo. 

– Zaista mi je bila čast i zadovoljstvo upoznati vaše članice. Prevencija je najvažnija, prava informacija ponekad spašava život, pravodobna i adekvatna liječnička pomoć je imperativ u borbi protiv raka, ali podrška i spoznaja da niste sami u toj borbi je neprocjenjiva. Upoznavši vaše članice, s takvom ekipom, takvim saveznicama i najteže prepreke se mogu preskočiti. Hvala vam na tome – poručio je Andrija Mikulić.
 

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:02 29.09.2016.

Hm, da, a kad bude gradonačelnik, onda neće dati novce, jer su ovi Hrvatska udruga a ne gradska. Ali u principu pozitivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije