Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić o godišnjem

'Gradilišta diljem grada su za mene kafići u Bolu, Supetru i Dubrovniku'

Milan Bandić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
31.07.2014.
u 15:00

– Onaj tko zna bolje organizirati posao stigne otići na godišnji, a oni koji to ne uspiju, kao što nisam uspio ni, ja ne stignu – rekao je gradonačelnik

Svaki bedak nađe svoje veselje, vi na godišnjem na moru, a ja na zagrebačkim ulicama. 268 gradilišta diljem grada to su za mene kafići u Bolu, Supetru, PučišćimaDubrovniku. Svaki kran, svaka raskopana cesta to su moji užici i gušt  kazao je danas gradonačelnik Milan Bandić na upit hoće li možda ove godine na godišnji odmor.

Dodao je kako treba vremena da se sve to obiđe kako bi sve rupe bile zakrpane dok se Zagrepčani vrate s ljetovanja.

Onaj tko zna bolje organizirati posao, stigne otići na godišnji, a oni koji to ne uspiju, kao što nisam uspio ni ja, ne stignu rekao je gradonačelnik. 

U neodlasku na ljetovanje vidi pozitivnu stranu i u tomu što se neće financijski istrošiti.

– Vi ćete se vratiti lakši za 500 do soma eura, a ja ću uštedjeti našalio se Bandić.

>>Bandić zabranjuje godišnje odmore, a od lipnja obećaje jeftiniji ZET

Komentara 12

Avatar hdzvrapcejug
hdzvrapcejug
09:49 01.08.2014.

a da je bilo malo otići do Sesveta pa vidjeti šta je poplava napravila ljudima iz razloga što su odvodni kanali zaštopani. lako je doći u Gunju i pametovati, gdje nije njegova odgovornost, idi u Sesvete gradonačelniče, tamno je Vaša odgovornost.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
16:35 31.07.2014.

Naravno da ne ide na godišnji kad svaki vikend olfa službeno u ime Grada putuje na more.

DA
danijelrukavina4
00:57 01.08.2014.

Milane, odi na godišnji, ja Te zamjenim. Trenutno sam bez posla, obiđem gradilišta - mogu Ti sve i fotkati i snimiti i pošaljem Ti na e-mail. Ti se lepo odmoriš, kada se vratiš, platiš me na Ugovor o djelu i svi sretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije