Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AK Miramare

Grad pomogao nabavku automobila za invalide

Nova vozila prilagođena osobama s invaliditetom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
20.07.2016.
u 15:30

Autoškola Miramare u suradnji s gradom Zagrebom nabavila je novo vozilo na kojem vozački ispit mogu polagati i osobe s invaliditetom.

Autoškola Miramare u suradnji s gradom Zagrebom nabavila je prvo vozilo u Hrvatskoj u kojem obuku mogu proći osobe s invaliditetom, ali i osobe bez poteškoća. Riječ je o vozilu koje po potrebi ima automatski ili ručni mjenjač, a instruktor Željko Bek ističe kako je na taj način vozilo maksimalno iskorišteno. Trenutno Bek ima dva polaznika s invaliditetom. Jedna je Marija Horvačić, 21-godišnja ekonomistica koja se nada kako će s položenim vozačkim ispitom lakše pronaći posao. Osim toga, bit će puno samostalnija u obavljanju dnevnih obveza. Gradonačelnik Bandić pohvalio je ovaj projekt i najavio da će do sljedeće godine nabaviti još jedno takvo vozilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije