Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Gospočić više ne šefuje ZG cestama

Alen Gospočić
Goran Stanzl/PIXSELL
01.08.2015.
u 13:37

O Gospočićevoj smjeni nagađalo se još prije dva mjeseca, on je tvrdio da svoj posao obavlja odlično, a jučer je spakirao stvari

Bez obzira na to što se prije samo dva mjeseca Alen Gospočić hvalio da su Zagrebačke ceste, na čijem je čelu, tvrtka broj jedan u čitavoj grupaciji Holdinga, koja bilježi poslovni rast i ulaže u investicijske cikluse – od jučer je on bivši.

Sa šefovskog mjesta Zagrebačkih cesta mora odstupiti, a glavnu riječ sada će preuzeti Ante Todorić, dosadašnji Gospočićev pomoćnik za tehničke poslove. I dok su iz Holdinga i službeno obznanili kadrovske promjene, gradonačelnik Milan Bandić dan nakon Gospočićeve smjene poručuje da o promjenama ne zna baš ništa.

– Svatko tko radi svoj posao nije smijenjen. Jučer kada sam išao kući Gospočić je bio na svome radnom mjestu. Ja nisam nikoga smijenio – kazao je Bandić. O smjeni je, po gradonačelnikovim riječima, vjerojatno odlučila Daniela Franić, članica uprave Holdinga, budući da je predsjednica Ana Stojić Deban na godišnjem odmoru.

– Dao sam povjerenje upravi koja je vjerojatno imala razloga da tako nešto odluči – kazao je gradonačelnik. I dok Gospočić jučer nije odgovarao na pozive, o njegovoj smjeni nagađa se otkako je Bandić najavio čistku u Holdingu svih onih koji posao ne obavljaju dobro. Uz njega se, u kontekstu nezadovoljstva, spominjala i šefica Velesajma Marina Pavković, ali i šef Vladimira Nazora Predrag Alebić koji bi već na jesen, kako neslužbeno doznajemo, mogli biti smijenjeni. Iako je Gospočić ostao bez šefovske pozicije, nije i bez posla – zbog aneksa ugovora koji je u siječnju potpisala Danijela Franić, a odobrila ga i bivša zamjenica Sandra Švaljek, Gospočiću će biti ponuđeno mjesto u Holdingu, a odluči li ga odbiti, ima pravo na otpremninu od šest mjesečnih bruto plaća.

>>Večernji list u posjedu je Sporazuma: Djeca radnika imaju prednost u Holdingu

>>'Svi se trude zaposliti svoje dijete u Holdingu'

Komentara 11

Avatar liquidsky
liquidsky
20:26 01.08.2015.

Fućka mi se za Gospočića ali Bandić opet dokazuje koliki je lažac. Prvo urbi et orbi najavljuje kako će smijenti određene ljude i kada netko od njih zaista bude uklonjen, Bandić o tome "nema pojma". Ali neće reći da je zapovijedio drugima da to učine. Opće je poznato kako njegova ekipa u gradu i Holdingu ne smije samostalno donositi odluke. Ne prođe ni jedan dan da Bandić ne izrekne laž. A to više nije politička lukavština, to je ozbiljna bolest.

Avatar SMECHAR
SMECHAR
08:44 02.08.2015.

Prvo trebamo smijeniti Bandiča. a onda sve ostale bosance koje nam je doveo u grad.

HR
Hrabraja
14:13 01.08.2015.

Staro pravilo u Holdingu je ako radis uspjesno nisi u sistemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije