Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Fotografirajte ljude, igre, zgrade, promet za 'Moju lijepu Trešnjevku'

 U Galeriji fotografije otvorena izlozba fotografija
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
21.07.2014.
u 10:02

Prijaviti se za sudjelovanje do 1. listopada mogu i amateri i profesionalci, a izložba radova bit će u prosincu

Portreti stanovnika u ambijentu, zgrade, parkovi, život uz rijeku Savu, promet, igre, razni događaji... samo su dio motiva koje građani mogu fotografirati i do 1. listopada poslati na natječaj 'Moja lijepa Trešnjevka'.

Sudjelovati mogu svi amateri i profesionalci koji vole Trešnjevku. Do pet pojedinačnih fotografija, svoj kratki životopis i podatke o radovima trebaju poslati u digitalnom obliku na adresu Galerija Modulor, Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, gdje će se u prosincu održati i izložba odabranih fotografija.

U žiriju će biti Luka Mjeda, Saša Martinović Kunović i Ljubomir Miščević, koji će odabrati trinaestero autora s jednim do tri rada za izložbu, od kojih će jedan biti objavljen u popratnom materijalu izložbe.

Organizatori upozoravaju sve zainteresirane sudionike da predajom radova i podataka za prijavnicu kao autori potvrđuju autorstvo nad fotografijom te daju dozvolu za njenu objavu. U obzir dolaze i crno-bijele, te fotografije u boji, a dozvoljena je i naknadna obrada fotografija. Dob sudionika za natječaj 'Moja lijepa Trešnjevka' nije ograničena.

>> U Centru za kulturu Trešnjevka oslobađaju knjige

Komentara 1

Avatar Hulk007
Hulk007
10:37 21.07.2014.

Život uz rijeku Savu je nekad postojao.Došli rodjaci i uništili ga !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije