navigacija ZG Vijesti 42
slavlje

FOTO Bandić na Trgu bana Jelačića proslavio 57. rođendan

Od zastupnika iz Gradske skupštine odazvali su se jedino HSS-ovac Nenad Matić i HDZ-ovac Miroslav Ćiro Blažević, iako su navodno pozivi upućeni svima

Na proslavu su došli brojni političari i poduzetnici

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Gradonačelnik Milan Bandić večeras je proslavio svoj 57. rođendan u prepunoj Maloj kavani na Trgu bana Jelačića. Uz brojne prijatelje i suradnike koji su umjesto darova na donirali novac na račun Zaklade za pomoć osobama oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti čiji je osnivač, gradonačelnik je rođendan proveo primajući čestitke. Kratko je prokomentirao kako je nakon moždanog udara kojeg je sam preživio 2003. sretan što barem ovakvim akcijama može pomoći da se nekome prevencijom spasi život.

Ćiro ga zagrnuo kaputom

Na humanitarnu proslavu odazvali su se gotovo svi gradonačelnikovi najbliži suradnici kao što je njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević, tajnik Vidoje Bulum te pročelnici Zvonimir Šostar, Miro Laco, Mirko Herak, Zoran Nevistić, Jadranka Veselić Bruvo i drugi. Od zastupnika iz Gradske skupštine odazvali su se jedino HSS-ovac Nenad Matić i HDZ-ovac Miroslav Ćiro Blažević, iako su navodno pozivi upućeni svima. Matić je istaknuo kako je dobio poziv a da je u duhu tradicije HSS-a i Hrvatskog naroda da se odazovu pozivu na proslavu rođendana, posebno kada je riječ i o humanitarnom karakteru.

- Iako smo na političkom polju suparnici, mislim da je korektno da se dođe i čestita rođendan nekome s kim dugo radite. Ja sam mu zaželio što veći gradski proračun, a vidjeti ćemo što će biti dalje nakon lokalnih izbora - kazao je Matić.

Popularni Ćiro pokazao se kao poseban gradonačelnikov gost pa je u jednom trenutku gradonačelnik čak uzeo svoj zimski kaput i došao zagrnuti Blaževića koji je sjedio na terasi da se ne prehladi.

Braco mu donio burek

- Ovo je jedan dokaz popularnosti i ljubavi koju Zagrepčani osjećaju prema gradonačelniku. Čestitam mu i malo sam ljubomoran, ali kako ga i ja volim to lakše podnosim - našalio se Ćiro.

Na proslavu se odazvao i Sead Hasanović, poznatiji kao Malnarov 'Braco Cigan' koji mu je na poklon donio burek.

- Izuzetno poštujem i cijenim gradonačelnika koji je učinio puno i za Zagreb i pripadnike moje nacionalne manjine Rome. On ima simpatija i razumijevanja i socijalno je osjetljiv za sve građane. Rođen je za gradonačelnika. Nije za predsjednika i premijera i tu je pogriješio kada se kandidirao a i na slijedećim izborima dobiti će zasigurno podršku mojih sunarodonjaka Roma ali vjerujem i većine drugih građana - kazao je Braco.

Osim političara, slavlju su se pridružili i poduzetnici poput direktora Ingre Igora Oppenheima, pjevača Borisa Novkovića te nekoliko nezavisnih predsjednika gradskih četvrti. Direktor ZET-a Dubravko Baričević bio je pak jedini direktor iz Holdinga koji se odazvao na Bandićev poziv.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija
 • -obrisani- -obrisani-

  24.11.2012 u 13:54h

  58 će zasigurno slaviti u Remetincu, a siguran čestitar mu je Sanader.
  0 0% 0
 • Niškorist

  23.11.2012 u 18:33h

  Kaj na Jelačić placu ?
  0 0% 0
 • robinhood123 robinhood123

  22.11.2012 u 21:36h

  Bandiću lako ti je šopat i napajat goste na naš račun,plati već jednom nešto i iz svog đepa.Sretan rođendan.
  0 0% 0
 • -obrisani- -obrisani-

  24.11.2012 u 13:54h

  58 će zasigurno slaviti u Remetincu, a siguran čestitar mu je Sanader.
  0 0% 0
 • Niškorist

  23.11.2012 u 18:33h

  Kaj na Jelačić placu ?
  0 0% 0
 • robinhood123 robinhood123

  22.11.2012 u 21:36h

  Bandiću lako ti je šopat i napajat goste na naš račun,plati već jednom nešto i iz svog đepa.Sretan rođendan.
  0 0% 0