Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

FB humanitarci Zagreb žele da Božić bude svima, djeci i odraslima

Božić
Foto: Privatni album
1/2
25.11.2015.
u 16:21

Cilj im je darivati 70 obitelji o kojima se inače brinu, u obiteljima je i 110 djece, prikupljaju darove i namirnice za blagdanski stol

Božićno drvce i poklon ispod njega, želja je to svakog djeteta, od najmanjih do onih malo većih. Kako bi ispunili te želje, FB humanitarci Zagreb pokrenuli su akciju Neka Božić bude svima.

- Cilj nam je darivati obiteljima o kojima inače skrbimo. Ima ih 70, u njima je 110 djece, među kojima su oni najmanji, ali i tinejdžeri i već odrasla djeca – kažu volonterke FB humanitaraca Zagreb. Djeca su već poslala pisma Djedu Božićnjaku, a i darovi se polako prikupljaju. Uz darove djeci i uobičajene prehrambene namirnice, bez kojih obitelji ne bi preživjele, želja im je da se i na njihovim stolovima nađe sve po čemu će znati da su blagdani – od kolača, slatkiša do mesa, povrća i voća.

Na Facebook stranici možete pronaći popis darova za djecu, odabrati koju želju želite ispuniti, a sve možete poslati i na kiosk Tiska na adresi Rebar 2a, 10000 Zagreb, šifra Tiska: 900690 Zg – Kozjak. Otvorili su i poseban račun na koji se uplaćuju novčane donacije, Erste banka, IBAN: HR 1124020061500039064 (u kućicu ispred poziva na broj upišite 00, a u poziv na broj 99). Novcem prikupljenim na tom računu kupit će sve što bude nedostajalo za blagdanske stolove, ali i darovne kartice. Detalje možete pronaći na društvenoj mreži, profil FB humanitarci Zagreb, možete im pisati na zgb.fbhumanitarci@gmail.com, a akcija traje do 15. prosinca.

Komentara 1

MI
mirr
16:59 25.11.2015.

nije Bozic sto maraka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije