Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regulacija prometa

Evo koje će zagrebačke ulice biti zatvorene za promet zbog prosvjeda branitelja

prosvjed branitelja
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.05.2015.
u 13:58

Za vrijeme dolazaka i odlazaka branitelja i drugih građana organiziranim prijevozom s autobusima u subotu od 15 sati do nedjelje do 2 sata za promet vozila zatvorit će se Trg Nikole Šubića Zrinjskog, Ulica Pod zidom, Cesarčeva, Kurelčeva Teslina i Amruševa ulica.

Zbog velikog prosvjeda branitelja koji će se danas održati na Trgu bana Jelačića, a na kojem će i pjevati, između ostaloga, Marko Perković Thompson, zagrebačka policija uvela je privremenu regulaciju prometa.

Zabrana zaustavljanja i parkiranja za sva vozila   

- u Ulici Pod zidom u Vlaškoj ulici od Palmotićeve do Draškovićeve i u Amruševoj ulici (južna strana) od Zrinjevca do Palmotićeve, od subote 2. svibnja 2015. godine od 8 sati do nedjelje 3. svibnja 2015. godine do 2 sata.        

Zabrana prometa za sva vozila        

Za vrijeme dolazaka i odlazaka branitelja i drugih građana organiziranim prijevozom s autobusima u subotu, 2. svibnja 2015. godine od 15 sati do nedjelje 3. svibnja 2015. godine do 2 sata za promet vozila zatvorit će se Trg Nikole Šubića Zrinjskog, Ulica Pod zidom, Cesarčeva, Kurelčeva Teslina i Amruševa ulica.

Za vrijeme dolazaka i odlazaka građana organiziranim prijevozom autobusima u subotu, 2. svibnja od 15 sati do nedjelje, 3. svibnja 2015. godine do 2 sata otežano će se prometovati Palmotićevom ulicom i Ksaverskom cestom jer će desna prometna traka biti rezervirana za autobuse.

Za vrijeme okupljanja i održavanja svete mise u zagrebačkoj katedrali u subotu, 2. svibnja 2015. godine od 16 do 20 sati za promet motornih vozila zatvorit će se Ulica Kaptol i Bakačeva ulica. Ovisno o broju okupljenih građana na na Trgu bana Josipa Jelačića i sigurnosnoj procjeni policije i ZET-a u subotu, 2. svibnja od 17 sati do nedjelje 3. svibnja do 2 sata može doći do obustave tramvajskog prometa preko Trga bana Josipa Jelačića.

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u pravcu jug-sjever su:

- Bauerova – Vlaška – Vončinina – Voćarska,

- Đorđićeva – Smičiklasova – Vlaška – Ribnjak - Medveščak,

- Gundulićeva – Ilica – Mesnička – Streljačka,

- Pantovčak – Britanski trg – Kačićeva,

- Selska cesta – Sveti duh

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u pravcu istok-zapad su:

- Slavonska avenija – Zagrebačka avenija – Ljubljanska avenija

- Ulica Grada Vukovara – Krapinska – Selska – Ilica

- Jukićeva – Kršnjavoga – „zeleni val istok“ – Trg žrtava fašizma,

- Zvonimirova – Trg žrtava fašizma – „zeleni val zapad“ - Klaićeva

Policija moli građane za razumijevanje te apelira na poštivanje uputa policijskih službenika.

Komentara 7

MA
Machak
15:46 02.05.2015.

@sfjonš meni te je zapravo žao - iz svih tvojih komentara jasno je samo jedno - tebi ništa nije jasno. Hajde lijepo reci koliko je nam biti bolje kad se ovi izderneče na trgu a pola Zagreba bude blokirano - hoćemo li biti više Hrvati? Hoće li tvoji domoljubi vratiti pare koje su pokrali? Jel izvan tvog intelektualnog dometa shvatiti da su Hrvatsku pokrali Hrvati? I to ono Veliki!!!?

MB
Marlon Brando
21:20 02.05.2015.

Pa zakaj idete tam,odite ispred kuća,vila i domova onih 200...

DU
Deleted user
16:20 02.05.2015.

Slijedeći tjedan imala bih protest 100% za Hrvatsku, a protiv ovih jednih i drugih koji se laganjem, foliranjem, negiranjem zdravog razuma, ružnim i beskorisnim metodama po Hrvatsku bore za vlast, oštro dijele ljude i prizivaju sve duhove prošlosti kojih se mogu sjetiti. Protestirali bi ja i svih mojih nekoliko istomišljenika (izgleda da su svi ostali u zemlji Hrvatskoj inficirani ustaško-udbaškim virusima). Baš me zanima je li bu i nama htio monsinjore Boza služiti misu za domovinu, je li bude nama htio pjevati Mišo, te hoće li nas murja štititi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije