Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gorica

Evo kako dijete upisati u vrtić

Upisi u vrtić
Foto: ilustracija
16.04.2014.
u 14:03

Je li vaše dijete dobilo vrtić, doznat ćete 18. lipnja putem web stranica vrtića za koji se natječete

Ako želite da vam dijete pohađa jedan od velikogoričkih vrtića, zahtjev za upis trebate podnijeti od 28. travnja do 28. svibnja 2014. na adresi sjedišta dječjih vrtića, ponedjeljkom od 14 do 18 sati, a ostalim radnim danima od 10 do 14 sati, pišu Kronike Velike Gorice.

Je li vaše dijete dobilo vrtić, doznat ćete 18. lipnja putem web stranica vrtića za koji se natječete. (www.vrtic-vg.hr, www.dv-ciciban-vg.hr, www.dv-zirek.hr, www.dv-lojtrica.hr, www.dvprvikoraci.com).

Više informacija o upisu i adrese vrtića doznajte OVDJE.

>>U novom velikogoričkom vrtiću bit će mjesta za 200 djece

Komentara 2

AN
AnkaAnka
14:40 16.04.2014.

Za upis u VG vrtiće morate imati dooobru vezu. Meni su dijete odbili dvije godine za redom, iako imamo dvoje djece i oboje smo stalno zaposleni. Za razliku od ZG, VG vrtić je 650 kuna bez obzira na imovinski cezus roditelja. Barišiću, ugleda se malo na Bandića.

DO
donmiguel
11:12 20.06.2014.

Ma u Gorici većini nije teško upasti u vrtić. Mene tješi da nas je gradonačelnik pozvao na strpljenje. Kako je Gorica grad prijatelj djece, možda bi se prijateljstvo za 211 djece moglo pokazati da djecu smjestimo u sportsku dvoranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije