Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOVI U TIJEKU

Evo gdje u Zagrebu idućih tjedana nećete moći voziti

radovi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
29.06.2016.
u 13:08

Trgom kralja Tomislava u subotu navečer će biti onemogućeno prometovanje

Tijekom idućih nekoliko tjedana u Zagrebu su na mnogim mjestima u tijeku ili će uskoro početi radovi na cestama i razni drugi događaji, zbog čega je na snazi privremena regulacija prometa.

Tako će zbog izvođenja radova na izgradnji magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda na Aleji Bologne na dijelu od podvožnjaka Škorpikova do Ulice Prigornica od ponedjeljka 4. srpnja do utorka 16. kolovoza biti zauzet dio kolnika, dok će se promet odvijati po preostalom dijelu.

Zbog izvođenja radova na sanaciji tramvajske pruge na Vlaškoj ulici na dijelu od Petretićeva trga do Vončinine ulice od petka 1. srpnja do 15. srpnja 2016. godine u vremenu od 19 do 5 sati bit će zauzet dio kolnika, dok će se promet odvijati po preostalom dijelu. Cijelo vrijeme odvijanja predmetnih radova bit će onemogućeno prometovanje po tramvajskoj pruzi (sjeverni prometni trak namijenjen kretanju vozila javnog prijevoza putnika i ostali motorni promet).

Ulica kneza Branimira na dijelu od Zavrtnice do Heinzelove ulice bit će zatvorena sve do subote 23. srpnja u 20 sati zbog rekonstrukcije koja je već u tijeku. Za vrijeme navedenih radova obilazni pravci bit će:               

– Ulica kneza Branimira – Heinzelova – Ulica grada Vukovara – Radnička cesta – Zahorova – Zavrtnica – Ulica kneza Branimira i obratno.

– Ulica kneza Branimira – Heinzelova - Ulica grada Vukovara – Avenija M. Držića – Ulica kneza Branimira i obratno.

Za potrebe izvođenja radova uređenja kolnika Petrova ulica na dijelu od ulice Jordanovac do Bukovačke ceste bit će zatvorena za sav promet sve do petka 1. srpnja u 5 sati. Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će Petrova – Jordanovac – Maksimirska cesta – Bukovačka cesta i obratno.

Radi održavanja koncerta, Trgom kralja Tomislava (istočna i zapadna strana) u subotu 2. srpnja u vremenu od 20.50 do 23.30 sati bit će onemogućeno prometovanje.

To su samo neke od privremenih regulacija prometa ovih dana, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama grada.

Komentara 3

Avatar maxist
maxist
16:02 29.06.2016.

Rekonstrukcije i radovi su nužni i poželjni ali i neki osmišljeni plan u kojem se ne kopa i na obilaznici obilaznice. Na krugu 500 metara istovremeno početi 3,4,5ulica očito je bez mozga ali planove rade likovi koji ni na planu grada ne mogu skužiti kakvu bedastoću rade......

Avatar Ben 365
Ben 365
10:01 12.07.2016.

Zar je teško nacrtati mapu radova i sugerirati ljudima alternativne pravce? Ne bi li VL tako trebao raditi, a ne kao i uvijek donositi nepotpunu informaciju, kao skinuli ste zadatak s leđa, a ljudi opet nemaju kvalitetnu informaciju kuda je po ZG najbrže proći u kojem smjeru? Ako ste površni, niste korisni!

BE
beitsche
13:40 29.06.2016.

Sad bi se trebale oglesiti babe zabe djedovi i kulturnjaci da osude sve koji ce radit ceste jer se oni nemogu setat gradom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije