Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štrikanje i heklanje

Edukacija starih zanata u udruzi Otvoreno Kamensko na Knežiji

28.06.2013., Zagreb - Radionica udruge Kamensko osnovana od bivsih radnica tekstilnog diva Kamensko svoju radionicu na zagrebackoj Kneziji dobile su na koristenje od grada Zagreba, a u njoj bivse radnice vrse krojacke popravke i sivanje odjevnih predmeta.
20.08.2014.
u 20:33

Cijena 40 sati za redovno zaposlene je 1400, dok umirovljenici i studenti plaćaju 750 kuna.

Udruga Otvoreno Kamensko organizira upise za edukaciju starih zanata.

Tako se može naučiti krojiti, šivati, štrikati, heklati, vesti, izrađivati odjevne predmete od pjenaste vune... Cijena 40 sati za redovno zaposlene je 1400, dok umirovljenici i studenti plaćaju 750 kuna. Po grupi primaju i jednog nezaposlenog, kojem je obuka besplatna.

Novi tečaj počinje u rujnu, održava se utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati. Prijave i ostale informacije dostupne su na broju 091/ 6200 075.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije