Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u središtu grada

Sudar dva automobila na "ukletom" križanju, dvije osobe ozlijeđene

nesreća
Foto: Scoopshot / Kažimir Vučemil
Autori: Sandra Golemac, Ivica Kristović
28.11.2014.
u 18:05

Iz Policijske uprave zagrebačke doznajemo da su u nesreći ozlijeđene dvije osobe. Nesreća se dogodila na već "ukletom" mjestu, gdje je u zadnjih 10 godina bilo više od 50 sudara

Na križanju zagrebačke Klaićeve i Kačićeve ulice danas oko 11.30 sati sudarili su se Citroen i Mercedes.

Iz Policijske uprave zagrebačke doznajemo da su u nesreći ozlijeđene dvije osobe koje su prevezene u bolnicu u Vinogradskoj i na Rebro. Težina njihovih ozljeda još nije poznata, a neslužbeno doznajemo kako su lakše ozlijeđeni vozač i vozačica iz oba automobila.

Ovo je, inače, samo jedna u nizu prometnih nesreća na spomenutoj lokaciji (u zadnjih 10 godina više od 50!). koja kao da je "ukleta". Možda je baš zato, ili usprkos tome, na križanju Klaićeve i Kačićeve nedavno otvoren i novi kafić, u prostoru gdje je bio već dugo zatvoreni drugi ugostiteljski objekt.

Fotografiju nam je poslao čitatelj koristeći se besplatnom aplikacijom Scoopshot.

Pozivamo sve čitatelje da vijesti i sve zanimljive situacije kojima svjedoče fotografiraju koristeći se aplikacijom Scoopshot te tako dođu u priliku da nešto zarade. Najbolje fotografije na odabrane teme uslikane uz pomoć ove aplikacije Večernji će otkupiti.

>>Na 'ukletom križanju' otvorili kafić Capone

>> Skinite Scoopshot aplikaciju za iOS

>> Skinite Scoopshot za Android

>> Skinite Scoopshot za Windows telefone

Komentara 10

IO
iohi
21:02 29.11.2014.

Nitko od nas nema pojma što se zaista dogodilo, a ja znam za masu slučajeva gdje je ljudima niski tlak visok tlak, srcani udar usred voznje i izazovu sudar aj mi recite ko to od vas moze sprječiti, nitko od nas nije bio s nikim od tih ljudi u autu i nemamo pojma sta se zaista dogodilo. Ne podupirem da se prelazi na žuto ni crveno nego je jednostavno jadno od vas svetaca za volanom da sudite dal vozi ovako ili onako.

LI
liliZG
16:10 29.11.2014.

a kakve veze ima otvaranje kafića sa temom članka???

DU
Deleted user
18:30 28.11.2014.

To krizanje nije "ukleto" vec su ukleti debili koji jure kada predju krizanje Kazalisnog trga sa Savskom pa previde one koji skrecu desno u Kacicevu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije