Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na Prisavlju

DriveIn Kino Zagreb na Prisavlju

DriveIn kino
Foto: Promo foto
1/2
25.04.2016.
u 16:08

Osjetite dašak američke kulture u Hrvatskoj i uživajte u projekcijama filmova iz svojih ''limenih ljubimaca''

Projekt Hrvatske studentske asocijacije DriveIn Kino Zagreb već se četvrtu godinu zaredom organizira na poligonu kod „Kockice“ u ulici Prisavlje. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, koja je od prve godine prepoznala potencijal ovoga projekta te partnerom projekta Spin Cityjem Hrvatska, studentska asocijacija omogućava vam besplatne projekcije otvorene za javnost.

Datumi održavanja su: 30. travnja kada će biti prikazan film Čuvari galaksije (Guardians of the Galaxy) te 1. svibnja kada ćete moći uživati u nagrađivanom filmu Dalibora Matanića Zvizdan.

Subota nakon, 7. svibnja, rezervirana je za animirani film Izvrnuto obrnuto (Inside Out), a u nedjelju, 8. svibnja, prikazivat će se svjetski kino hit Ratovi zvijezda: Sila se budi (Star Wars: The Force Awakens).

Svi filmovi počinju u 21 sat, a vrijeme čekanja do početka filma možete kratiti dostupnim zabavnim sadržajem – utrkama auta na PlayStationu, igrama za ljubavne parove, ali i igrama za najmlađe na dan prikazivanja animiranog filma.

– S obzirom na to da je DriveIn Kino najveći projekt HSA, velika mi je čast biti voditeljica ovakve manifestacije. Organizacija svih segmenata nije nimalo laka, budući da nas je u organizacijskom timu desetak, svatko od nas je imao svoju ulogu. Dio je komunicirao sa sponzorima, dio kontaktirao medije, a ostatak se bavio nabavom tehnike. Za moj tim i mene ovaj projekt je jedno novo iskustvo, u kojem smo si pomagali, surađivali i međusobno se povezali – ističe voditeljica projekta Dorotea Rep.

DriveIn Kino svake godine sve više dobiva na kvaliteti pa tako nema sumnje da će ova godina biti i više nego uspješna. Poseban je osjećaj pogledati film iz udobnosti automobila pod zvjezdanim nebom ili udobno smješteni na travi u blizini platna, a ova, po mnogočemu posebna tradicija, to i omogućuje. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije