Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimila ga kamera

Dok su žene plesale, ovaj muškarac na Plesu im je bušio gume

bušio gume
Foto: Screenshot
1/2
23.02.2017.
u 19:00

Proslavu koju su organizirali u povodu Valentinova Društvo žena Pleso neće pamtiti po dobroj zabavi

Proslavu koju su organizirali u povodu Valentinova, Društvo žena Pleso na žalost neće pamtiti po dobroj zabavi, jer nju je prekinuo muškarac koji je veseloj ekipi odlučio bušiti gume na automobilima, piše cityportal.hr

Oni posjeduju snimku nadzorne kamere na kojoj je vidljivo da se visok muškarac srednje građe 12. veljače u 2 sata ujutro približava društvenom domu, gleda kroz prozor i provjerava je li teren ‘čist’ kako bi mogao krenuti u akciju. Zatim uzima, pretpostavljamo džepni nož te počinje bušiti gume. Nakon što je ‘riješio’ prvu, ponovo je pogledao kroz prozor, popravio kragnu kaputa i krenuo dalje. Na idućem automobilu stradale su dvije gume. Svoj bušilački put okončao je rezanjem gume na trećem autu.

Za to vrijeme se među 60-ak ljudi u društvenom domu zabavljala i tajnica Društva žena Pleso, Rajka Plepelić. Ubrzo je stigla vijest zbog koje je u dvorani nastala panika.

Cijeli članak pročitajte OVDJE. 

>> Kakav ulet! Bušio gume na autima žena da bi se s njima upoznao

Ključne riječi

Komentara 2

GM
Gusta magla
19:50 23.02.2017.

Po kretnjama se vidi da je pijan.....valjda su mu bukirali najdrazu birtiju pa im iz revolta probusio gume.

Avatar maxist
maxist
19:33 23.02.2017.

hoće li i njega neka izbušiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije