Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Bundeku

Dođite na tradicionalnu 
33. Večernjakovu biciklijadu

16.06.2013., Zagreb - Nakon cetiri godine stanke, Vecernjakova biciklijada ponovno je okupila velik broj sudionika. 31. biciklijada je ove godine u znaku skorasnjeg ulaska u Europsku uniju, pa 28 Nextbike javnih bicikla na celu povorke na simbolican nacin
29.05.2015.
u 09:26

Za gastro dio zadužen je Wok by Matija, Brko&Brko te Tortilla House, a nastupaju Ivana Marić i grupe Genova, Human, Proleter, Lemon 3...

Tradicionalna 33. Večernjakova biciklijada starta sutra u 11 sati ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice, a cilj je na Bundeku. Vozi se na jug Ulicom Hrvatske bratske zajednice, polukružno se okreće kod Slavonske avenije i kreće put Ulice grada Vukovara, kojom se vozi sve do Heinzelove.

Radničkom i Capraškom cestom ide se prema Velikogoričkoj ulici te se preko Borovja, cestom ispod Mosta mladosti, dolazi u ulicu Prisavlje. Povorka će potom krenuti preko Držićeve i Mosta mladosti u Sarajevsku ulicu pa u Vatikansku i Ulicu SR Njemačke kojom će doći do jezera Bundek. Ulaz je predviđen kod kružnog toka. Ruta je ukupno duga 10-ak kilometara.

Za sve koji žele voziti, a nemaju bicikl Next bike je osigurao 20-ak besplatnih bicikala, a svi sudionici u biciklijadi sudjeluju na vlastitu odgovornost. Po dolasku na Bundek bicikle će svi sudionici moći ostaviti u čuvanom i ograđenom parkiralištu, a prvih 300 koji se parkiraju dobivaju i poklon paket.

Nakon rekreacije slijedi i zabava te uživanje u gastrodelicijama za koje su ove godine zaduženi Wok by Matija, Brko&Brko te Tortilla House. U zabavnom dijelu programa nastupat će Ivana Marić, grupe Genova, Human, Proleter, Lemon 3... I sve to uz pogled na cvjetne kreacije u sklopu jubilarnog 50. Floraarta. Najmlađi biciklisti moći će postati mali znanstvenici u sklopu Fora radionica, na štandu specijalne bolnice AritheRa moći će se besplatno izmjeriti krvni tlak, masnoća i šećer u krvi, bit će i tombola na kojoj je glavna nagrada – bicikl, a bit će i Dacia road show.

U sklopu Večernjakove biciklijade predstavit će se i nov i atraktivan sport, tzv. trial koji će prezentirati najbolji hrvatski trial natjecatelj Matija Britvić s petoricom kolega. Riječ je o svladavanju prepreka na poligonu na specijalnom biciklu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije