Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon otvorenje

Dočekali smo 'buć' u bazen na Sveticama, danas i sutra besplatno

bazen Svetice
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/2
30.05.2016.
u 08:35

Kompleks se gradio dulje od 7 godina i otvoren je uz Dan branitelja Zagreba i Dan grada Zagreba, pa će se građani moći u njemu kupati gratis upravo danas i sutra

Istok grada čekao je čekao, pa napokon dočekao. Od osam sati ujutro, od danas je otvoren bazen na Sveticama, a Zagrepčani iz Maksimira, Dubrave, Sesveta, Pešče, ali i oni iz Donjega grada konačno će se imati gdje osvježiti ljeti, ali i uživati u saunama, jacuzziju, masaži, fitnessu te ostalim dodatnim sadržajima.

Bazen je otvoren na Dan branitelja, ali i dan prije samog Dana grada Zagreba pa je gradonačelnik Milan Bandić poručio kako će kupanje u novom bazenu danas i sutra biti besplatno za sve one koji se odluče na prvo plivanje ove sezone.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Kompleks na Sveticama imat će olimpijski bazen i još dva bazena, te niz igrališta i drugih rekreativnih sadržaja. Ovaj tjedan, u četvrtak 1. lipnja, otvara se sezona kupanja i na ostalim zagrebačkim bazenima te na Jarunu i Bundeku.

>>Bazen je građen 7, a plaćat ćemo ga 7 godina i 7 mjeseci

Komentara 18

TP
trias politica
12:57 30.05.2016.

Zašto nema fontane u bazenu?

Avatar liquidsky
liquidsky
14:46 30.05.2016.

Bandića se veliča kao da je sve izgrađeno njegovim vlastitim novcem. Izgradio ovo, izgradio ono. Pa što bi gradonačelnici trebali raditi sa sredstvima iz gradskih budžeta? Dokle god je razina građanske svijesti ovako niska, Bandić će egzistirati na tom mjestu. Ako ga presuda zbog kriminala ili smrt ne spriječe u tome. Blago nepismenim amebama kojima Bandić populistički manipulira njihovim novcem. Ostalima preostaje samo prijezirno smijati se tom društvenom fenomenu specifičnom za primitivne zajednice.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:00 30.05.2016.

Znači nakon punih 7 let je napravljen bazen po cijeni po kojoj je mogel bit napravljen i stadion koji je pak svečano obećal dovršit do 2006-e...mila majko...ajmo još pozitivnih članaka o Bilanu zvanom Obećanko (il obrnuto) !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije