Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkvačena adventska lokacija

Dobro došli u Čudnu šumu Bolesne braće

čudna šuma
Foto: Facebook
1/3
13.12.2016.
u 19:54

Za gastroužitke se brine Baby Dooks, za glazbu Bizzo Brigante

Sasvim drukčiji od drugih. Tako oni koji prođu Varšavskom komentiraju adventsku ponudu nasred ulice. Da ulaze u “Čudnu šumu”, vidi se čim se stupi u prostor ispred kina Europa. Dočekaju ih ondje vrata koja vode u gastrosvijet u režiji Bolesne braće, jedne od najpoznatijih hrvatskih hip-hop grupa koju čine Baby Dooks i Bizzo Brigante.

Za ugostiteljsku ponudu pobrinuo se brat Baby Dooks, finalist kulinarske emisije “Celebrity MasterChef”, a sve što se može kušati u kućicama izabrao je po svom ukusu. Drugi brat, Bizzo Brigante, prolaznike i namjernike zabavlja, kako sami ističu, “svojim DJ, MC i pjevačkim umijećem i glazbenim odabirom, uz brojne poznate kolege i goste na šumovitoj pozornici Kod DJ Mečke”. Uz DJ-e, ondje se promoviraju i mladi bendovi i izvođači.

Uz uzrečicu “Jedeš kod Dooksa, piješ kod Bizze” već su se prometnuli kao najduhovitija i najveselija lokacija na Adventu u Zagrebu s iznimno raspoloženim domaćinima. Punč, kuhana rakija, ćebasa, mješavina ćevapa i kobase, fritule s Cedevitom... dio je onoga što nude, a može se fotografirati i s Djedom Božićnjakom te vlastitim kućnim ljubimcem. Ovaj vikend led je probila Antonija Blaće sa suprugom Hrvojem Brlečićem, a program je na Fejsu na stranici “Čudna šuma Bolesne braće”. •

Komentara 1

DU
Deleted user
20:09 13.12.2016.

Što li ovi smiješni likovi imaju sa Adventom i Božićem??? neka slave nešto bolesno kao što je bivši dan republike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije