Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreće sezona

Do kraja tjedna počet će grijanje u svim zgradama

Sezona grijanja
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
02.10.2014.
u 10:00

Iz HEP Toplinarstva poručuju stanarima da što prije završe radove na unutarnjim instalacijama kako bi se počeli grijati

Sezona grijanja započela je jučer uključivanjem prvih radijatora u zgradama koje se griju preko HEP Toplinarstva, a do kraja tjedna svi potrošači trebali bi imati grijanje.

– Za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim rada u svim toplinskim stanicama potrebno je približno tri dana. S obzirom na to da dugoročna vremenska prognoza DHMZ-a predviđa zahlađenje potkraj ovog tjedna, a povećao se i broj upita kupaca za grijanjem, HEP-Toplinarstvo do kraja tjedna uključiti će grijanje u svim zgradama spojenima na svoje toplinske sustave – kazali su iz HEP-a.

Pozvali su i stanare koji još uvijek rade na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stanovima i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika da dostave pisanu izjavu o ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi se ono moglo uključiti u svim zgradama koje su u sustavu.

>> Skuplje grijanje građanima bez razdjelnika topline

Komentara 1

KR
kresimirn
22:12 02.10.2014.

Brze bolje uzet pare dok ne dode konkurencija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije