Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVI DJED MRAZ!

Djed Mraz stigao iz Laponije u Zagreb: Evo koju poruku je poslao mališanima!

Djed Mraz
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
06.12.2016.
u 21:30

U Zagrebu će ostati i u srijedu, kad planira posjetiti Gornji grad

Joulupukki, "pravi" Djed Mraz iz Laponije u Finskoj, stigao je u utorak u Zagreb i obradovao mališane, kojima je poručio da se igraju, uče i ostani dobri i darivao ih slatkišima.

Dolaskom Djeda Mraza te nastupom "Zagrebačkih pahuljica" i ekipe dječjeg "Medveščaka" na klizalištu Ledenog parka, počeo je adventski program namijenjen najmlađima.

Joulupukki je svojom kočijom obišao i Strossmayerov trg te Zrinjevac dijeleći djeci poklone koje je pripremio Kraš. Na Zrinjevcu se uz pjesmu dječjeg zbora Klinci s Ribnjaka moglo i fotografirati s Djedom Mrazom, a djeca su mu mogla šapnuti svoje božićne želje.

U Zagrebu će ostati i u srijedu, kad planira posjetiti Gornji grad.

Advent u Zagrebu tako je nadopunjen još jednim programom namijenjenim najmlađima. Počeo je otvorenjem Ledenog parka 27. studenog, kada je Orašara na ledu pogledalo je nekoliko tisuća posjetitelja. Građani su zatim paljenjem lampica na Zrinjevcu pokrenuli zagrebačku adventsku čaroliju, koja privlači u centar gradan mnoge Zagrepčane i zagrebačke goste.

Joulupukki je došao iz grada Rovaniemija smještenog na najsjevernijem dijelu Finske. U suradnji s Veleposlanstvom Republike Finske, dolazio je i prijašnjih godina.

>> Dosad se fuliralo oko 30.000 posjetitelja

Komentara 7

IN
ivanjska.noc
23:06 06.12.2016.

Nema me mjesecima na ovom udb*s kom portalu, a i rjeđe će. Otvorim napokon portal, i umjesto o Sv. Nikoli, ili barem bozićnjaku, ovi bijednici i dalje trube o Mrazu. Jedan ti je tko vas čita , i ne daj bože još i plaća zato!

CP
Cviet Prigorja
21:55 06.12.2016.

Nikolama , Nikolinama, sretan imendan.

DU
Deleted user
00:48 07.12.2016.

Ne vjeruj u Laponce ni kad darove nose?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije