Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjetnički paviljon

Otvorena humanitarna izložba Diva Style Dolls: Moda u službi zdravlja žena

Diva
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/23
02.10.2015.
u 23:29

Prodajom svake lutke uplaćuje se određen iznos na račun udruge

Diva Style Dolls naziv je izložbe koja je u organizaciji časopisa Diva Style i Citroena u suradnji s Viktorom Dragom i udrugom Europa Donna otvorena sinoć u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu. Riječ je izložbi lutkica couture izrade venezuelanskog umjetnika sa zagrebačkom adresom Patricija Alejandra Aguera, a obukli su ih najpoznatiji hrvatski dizajneri: Juraj Zigman, Boudoir, Boris Pavlin, Matija Vuica, Aleksandra Dojčinović, Robert Sever, Elfs, Loredana Bahorić, XD, Etna Maar, Boris Pavlin, Lokomotiva, Twins, Sonja Lamot, Klisab, Jelena Holec, Nebo, Envy Room, Antony Avangard, Hippy Garden i Ivan Alduk. 

Diva Style Dolls izložbom udruga Europa Donna započinje obilježavanje mjeseca borbe protiv raka dojke, a prodajom svake lutke uplaćuje se određen iznos na račun udruge. Izložbu su otvorili Tonkica Zlački, glavna urednica časopisa Diva Style i Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista, koji je istaknuo kako je naš list svih 56 godina postojanja se s ponosom odazivao na sve humanitarne akcije, pa je tako rado organizirao i ovu. Gradonačelnik Milan Bandić čestitao je na izložbi u prekrasnom prostoru Umjetničkog paviljona, ali i razriješio dvojbu koja će od dvije predložene naslovnice Dive Style osvanuti na kioscima. Na obje je bila Nina Badrić, no gradonačelnik je izabrao onu s lijeve strane jer "srce je na lijevoj strani".

Vidno zadovoljan bio je i jedan od organizatora Viktor Drago, koji nam je otkrio kako dizajneri do zadnjeg trena nisu znali kako će izložba izgledati. - Oni nisu imali puno informacija o modelima, nego su samo dobili zadatak. Bilo im je malo zbunjujuće, ali su zato danas bili prezadovoljni kad su vidjeli kako je sve ispalo - kazao nam je Drago.

Zadovoljna je bila i jedna od najpoznatijih britanskih modnih novinarki Hilary Alexander, koja nam je priznala kako nešto ovako još nije vidjela.

- Fantastična večer. Jako sam iznenađena izložbom, ali i prostorom. Znala sam da vaši dizajneri imaju dara, a to su večeras i dokazali. Prvi put sam u Zagrebu, ali definitivno ne i posljednji - kazala je Alexander, koja kao stilist surađuje i s emisijom British Next Top Model - čijih je devet natjecateljica uz 14 hrvatskih predstavilo modele. Zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Zagreba britanska televizija Sky snimit će reportažu, te predstaviti Zagreb.

Diva Style Dolls biti će otvorena i za javnost od 4. do 11.listopada u Arena centru gdje će je posjetitelji moći besplatno razgledati.

>> Ako ste u trendu ili to želite biti, ovo je portal na koji jednostavno morate kliknuti

Komentara 2

Avatar liquidsky
liquidsky
20:55 04.10.2015.

Bandić se pojavljuje na svakom isprtku od događaja, a poslije ni sam ne zna gdje je bio. Osim što ima bolestan poriv neprekidno se nametati javnosti jer to, kao, dokazuje koliko je aktivan i nezamjenjiv. Komedija.

GR
grodar
11:09 05.10.2015.

Idem povracat, vidio sam tihanu harpun zelenipuding

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije