Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“MAŠA I MEDVJED NA LEDU” U ZAGREBU

Crtani junaci popularniji su od Adele, a raskošna ledena bajka hit je u Europi

Maša i Medvjed na ledu
Foto: Promo
1/4
12.01.2017.
u 12:16

Nakon uspješne turneje po Češkoj i Slovačkoj obiteljski spektakl “Maša i Medvjed na ledu” 04. ožujka 2017. dolazi u Arenu Zagreb.

Crtić "Maša i Medvjed" odavno je oborio sve rekorde gledanosti, neki ga već smatraju klasikom, a 07. siječnja proslavio je osmi rođendan. Animirana serija, koja se 2009. premijerno prikazala na YouTube-u, vrlo brzo postala je internet senzacija s vojskom obožavatelja širom svijeta.

Kako bi i djeca u Hrvatskoj mogla upoznati omiljene crtane junake pobrinula se Star Produkcija koja po prvi put u Arenu Zagreb, 04. ožujka, dovodi fantastičan licencirani show "Maša i Medvjed na ledu".

Najpopularniji animirani likovi kroz interaktivnu predstavu i 3D animacije odvest će mališane ali i njihove roditelje u šumsku pustolovinu ispunjenu smijehom, humorom i dobrom glazbom.

U spektakularnoj predstavi na ledu sudjeluje više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača.

Ovaj svjetski fenomen djelo je ruskog režisera Olega Kuzovkova, kojega je za lik Maše inspirirala dvogodišnja nevaljala djevojčica koju je ugledao na plaži na Krimu 1996. godine.

- Da bi ideju sproveo u djelo čekao sam 11 godina. Napisao sam projekt, sa suradnicima izradio skice i počeo tražiti ulagača kojeg smo brzo i pronašli. Ostalo je povijest - prisjetio se Kuzovkov.

Crtani film prikazuje se u 120 država, dobio je mnoge nagrade za raskošne animacije, a distribucijska prava za američko tržište otkupile su najveće kuće poput Cartoon Networka, Sony Musica i NBC Universala. Ujedno je i jedini crtić koji je osvojio You Tube listu najgledanijih klipova. Upravo je 17. epizoda spomenutog serijala "Recept za nevolju",  u kojemu Maša prijatelju Medvjedu priprema kašu, najviše oduševila djecu i zauzela šesto mjesto najgledanijih videa, a do sada ju je pogledalo 1,8 milijardi fanova čime je pretekla i Adeleinu pjesmu "Hello". To je također i jedini video u prvih deset najgledanijih, a da nije riječ o glazbenom hitu.

Kako maleni obožavatelji ne bi omiljene likove gledali samo na internetu za njih se 04. ožujka u Areni Zagreb priprema raskošan spektakl "Maša i Medvjed na ledu" koji je svjetsku premijeru imao 2015. godine u Slovačkoj, a show je do sada pogledalo više od 55.000 ljudi. Nakon tog uspjeha, trupa profesionalnih plesača i akrobata odjevenih u šarene i atraktivne kostime te s raskošnom i skupocjenom scenografijom odlučila je krenuti na europsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.

Unatoč mnogim kazališnim predstavama, "Maša i Medvjed na ledu" jedini je licencirani show na ledu koji će vas barem na kratko odvesti u svijet bajke. Predstava na ledu bit će na hrvatskom jeziku i na zabavan će način poučavati djecu ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti. 

Ne propustite pogledati ovaj fenomenalan dječji show, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim po cijeni od 90 kuna.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije