Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradnja

Crkva u Dubravi nakon godinu i pol stavljena pod krov

crkva
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
20.10.2014.
u 20:29

Župa je osnovana 2001. godine, obuhvaća naselja Klaka i Studentski grad

Točno godinu i pol od početka radova na crkvi u župi svetog Ivana XXIII., u ulici Križnog puta u Dubravi, zdanje je prošli je tjedan stavljeno pod krov.

Nedavno je u crkvi održano i prvo misno slavlje, na kojem je župnik najavio da će crkva biti potpuno dovršena i spremna za blagoslov za godinu dana o blagdanu zaštitnika župe, svetog Ivana XXIII. Godine 2001., dekretom zagrebačkog nadbiskupa Josipa Bozanića, župa sv. Mihaela u Dubravi zbog svoje veličine podijeljena je na četiri manje župe.

Tim je dekretom osnovana i tada Župa blaženog pape Ivana XXIII., koja obuhvaća naselja Klaka i Studentski grad.

Komentara 5

HL
hlibit
22:02 20.10.2014.

...on ne...al Gucic bude

AN
antikamen
21:13 20.10.2014.

hoće li miki biti na otvaranju?

Avatar dras32
dras32
16:01 21.10.2014.

još jedna betonska rugoba? šta se na Kaptolu boje atomskog rata pa izbacili sav ostali građevinski materijal.Bunkeri a ne crkve ali ok,bit će povoljno skladišnog prostora za 10-20god

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije