Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni buvljak

Članovi Hladnog piva poslali svoje CD-ove djeci iz Kozari boka da ih prodaju na buvljaku

28.03.2015., Zagreb - Humanitarni buvljak djece Kozari Boka za prikupljanje novca za odlazak na Prvenstvo Hrvatske u kosarci. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/5
Autor
Sandra Golemac
30.03.2015.
u 10:15

Iz košarkaškog kluba Istok kažu da su zadovoljni odazivom ljudi, prikupili su tri tisuće, a potrebno im je još sedam tisuća kuna

– Najviše su se prodavali plišani medvjedići. Stavila sam cijenu od deset kuna. Kupovali su i stariji i djeca – ponosna je bila devetogodišnja Lorena koja je u subotu, uz tridesetak svojih suigrača u Kozari boku, prodavala igračke kako bi prikupila novac za svoj košarkaški klub Istok.

Nedavno su se plasirali na prvenstvo Hrvatske za juniorske i kadetske uzraste, no nemaju dovoljno novca za odlazak na natjecanja, a klub ne podupire nijedna institucija, već se financiraju isključivo od članarina. U klubu je 33 djece od 7 do 15 godina.

Na humanitarnom buvljaku u subotu uspjeli su prikupiti oko tri tisuće kuna od potrebnih 7 do 10 tisuća. Najveće im je iznenađenje, kažu, pripremio bend Hladno pivo koji im je poslao paket svojih CD-ova koje su klinci prodavali na buvljaku.

Osim toga, djeca su prodavala šarene gumene narukvice, stripove, figurice akcijskih junaka, knjige i ostale igračke.

– Djeca su jako uzbuđena i zadovoljni smo odazivom – poručio je trener Siniša Baćani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije