Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema zainteresiranih

Cijena Cascade centra može pasti i do jedne kune

cascade
Anto Magzan/PIXSELL
24.01.2013.
u 09:30

Za iduću dražbu predložena je cijena od 116 milijuna kuna, no stečajni upravitelj kaže da će i taj iznos teško privući potencijalne kupce

Za kupnju Cascade centra, zgrade na vrhu Tkalčićeve ulice, na jučerašnjoj, četvrtoj dražbi održanoj na Trgovačkom sudu nije bio zainteresiran nijedan kupac. Početna cijena kompleksa s poslovnim prostorima bila je 129,736.150 milijuna kuna, a kako se na sudu nije pojavio nijedan kupac, stečajni upravitelj Nebojša Antolić za iduću dražbu predložio je deset posto nižu cijenu.

No, i niža startna cijena koja će na idućem ročištu biti 116 milijuna kuna, teško će privući kupce. Kako je kazao Antolić, za komunalne doprinose 10 tisuća kuna plaća se svakog mjeseca Gradu, tako da bi centar mogao biti na dražbi još mnogo puta, a cijena bi mogla biti znatno niža.

Kako je to slikovito kazala sutkinja, cijena može padati i do jedne kune. Ako se zgrada proda, novac bi trebali podijeliti vjerovnici.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar WindFucker
WindFucker
09:58 24.01.2013.

10.500 kn / m2. Tek ako cijena padne na oko 4.000 kn / m2 te se napravi prenamjena u stambeno-poslovnu zgradu, može se očekivati prodaja objekta...

Avatar Niškorist
Niškorist
11:59 24.01.2013.

Dajem 2 kune !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije