Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za malo novca do vrijednosti

Cijelu je obitelj već opskrbio CD-ima i filmovima

25.11.2014., Zagreb - Glazbeni outlet u Tvornici kulture.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
26.11.2014.
u 10:15

Glazbeni i filmski outlet u Tvornici kulture traje još danas i sutra, a u ponudi je širok repertoar i kultnih izvođača ali i novih nada

Čarobnjak iz Oza za sestru, Frank Sinatra za mamu, tati AC/DC i pokloni za Božić riješeni su u jednom potezu.

Obitelj studenta Marija Hećimovića najviše se voli opuštati uz glazbu i filmove, pa je "pohod" na Glazbeni i filmski outlet, koji je jučer počeo u Velikom pogonu Tvornice kulture, objasnio je, bio i više nego dobra prilika za nabavku nečega što će razveseliti njegove najbliže.

– Bio sam i prošle godine i tada sam naišao na odlične stvari. Cijene CD-a stvarno su niske, već od pet kuna, a za taj novac može se naći dobra glazba. Primjerice, Massimov live album upravo tu iz Tvornice košta 9,99 kuna – objasnio je Mario te dodao kako u prodaji ima i odličnih "singlica", ali i long-play ploča. Razveselio je i sebe za blagdane, ali svoj CD Boba Marleya te Casablancu ipak će, govori, "staviti u upotrebu" i prije kraja prosinca.

– Gledao sam Casablancu puno puta, ali mislim da ću je gledati opet ovog vikenda, pogotovo sad kad imam originalni DVD – rekao je Hećimović te dodao kako će na Glazbeni outlet doći još jednom, u društvu prijatelja, kad im ispriča što se i po kojoj cijeni može nabaviti.

Jer, objasnio je student koji je dobro proučio svaki štand, osim albuma već legendarnih glazbenika, po povoljnim cijenama mogu se kupiti i uratci novih nada kao što su Silente ili Sara Renar, ali i CD-i s klasičnom glazbom, za one koji nisu fanovi popularne kulture.

Glazbeni i filmski outlet u Tvornici kulture traje još danas i sutra, od 11 do 21 sat, a osim albuma, filmova i ploča, po promotivnim se cijenama mogu naći i knjige o različitim izvođačima, kao i majice te ostali materijali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije