Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Linije 115 i 136

Cijelog idućeg tjedna otežano Šoljanovom, autobusi će voziti obilazno

zet
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.04.2015.
u 09:59

Uređenje dijela ulice od V.Korajca do Pavlenskog puta privremeno će s trase preusmjeriti i autobuse

Cijelog sljedećeg tjedna, počev od jutarnjih sati u ponedjeljak pa sve do nedjelje dio Ulice Antuna Šoljana na dijelu od ulice V. Korajca do Pavlenskog puta bit će zatvorena za promet zbog čega će obilazno prometovati i autobusne linije 115 (Ljubljanica - Špansko) i 136 (Črnomerec - Špansko).

Iz ZET-a javljaju da će autobusi linije 115 voziti od Ljubljanice uobičajenom trasom do raskrižja s Ulicom Gustava Krkleca, gdje će skretati lijevo i nastaviti vožnju Vlačićevom i I.B. Mažuranić, zatim će skrenuti desno u Stenjevečku. Iz istog će razloga autobusi linije 136 sa Črnomerca voziti uobičajenom trasom do raskrižja ulica Ivane Brlić Mažuranić i Nikole Gučetića, zatim će ravno nastaviti Ulicom Ivane Brlić Mažuranić te će skretati desno u Stenjevečku.

Komentara 1

Avatar hdzvrapcejug
hdzvrapcejug
12:29 17.04.2015.

autor se mogao malo potruditi pa vidjeti da se ulica zove Pavlenski put !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije