Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Četvero ozlijeđeno u sudaru kamiona i automobila na Ljubljanskoj aveniji

nesreća
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/9
01.02.2015.
u 10:36

Tri osobe su prevezene u bolnicu na Sveti Duh, dok je jedna u Vinogradskoj bolnici.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na Ljubljanskoj aveniji u blizini križanja sa Škorpikovom ulicom četiri osobe su ozlijeđene, doznajemo u policiji.  

U sudaru su sudjelovali kamion i osobni automobil. Tri osobe su prevezene u bolnicu na Sveti Duh, dok je jedna u Vinogradskoj bolnici.

Još nije poznato koliko teške ozljede, a više informacija o nesreći bit će poznato nakon policijskog očevida.

>>Obitelji Mateljić i drugo dijete usmrtio automobil

Komentara 22

GL
gigi.lamorozo.9
16:20 01.02.2015.

Teško je kad dođeš iz sredine,gdje možda nema ni semafora,kružnog toka,čak ni dvotračne ceste,i odjednom Zagreb i po gasu s mobitelom u ruci,a s drugom kopaš nos,ili blaže,držiš cigaretu,naravno nikad sam u autu,voziš ekipu da oni vide tvoje sposobnosti,velikog drivera,i odjednom kreš,drm,brm,u sekundi dolazi ono zlo nesreća.

BR
brancro
10:56 01.02.2015.

Bilo bi lijepo da nam preciziraš vozačku kulturu sredine u kojoj voziš. Nažalost ZG tablicu imaju mnogi koji sa Zagrebom nemaju nikakve veze!

SA
samoborka
11:30 01.02.2015.

Pa dobro ljudi; Što radite za volanom da se ovakve stvari malo malo događaju? ah da...pričate na mobitele, tipkate poruke, pušite, vozite pod promilima.. Ne, nije brzina najgori neprijatelj sigurne vožnje! Najgori neprijatelji su nepažnja i neodgovornost! Prometna kultura jee uvijek odraz osobne kulture, i po tome je slika naših ljudi krajnje poražavajuća. Ali da...prometne nesreće se uvijek događaju nekom drugom. Vama, savršenim vozačima, se to ne može dogoditi. Vi možete čak i žonglirati dok vozite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije