Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselo ispred USKOK-a

Braco Cigan moli se u 'bubi', turisti se fotkaju, a protivnici slave

bandić uskok
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
20.10.2014.
u 17:22

Ispred zgrade USKOK-a, gdje se odvija ispitivanje uhićenih povezanih s Milanom Bandićem, događaju se neuobičajene stvari

Dok je uhićenje Milana Bandića mnogima bio trenutak kada su odahnuli, možda i nazdravili, drugima je taj događaj došao kao ogroman šok.

Dok se dojmovi sliježu, ispred zgrade USKOK-a u zagrebačkoj Gajevoj ulici odvijaju se neuobičajene stvari.

Sead Hasanović, poznatiji kao Braco Cigan, došao je dati potporu Bandiću i to u "bubi" Noćne more. Bracu je potreslo uhićenje njegova prijatelja i kuma te se u "bubi" pomolio za uhićenog Bandića.

S druge strane, našli su se ondje i oni koji su jedva dočekali da zagrebački gradonačelnik završi iza rešetaka te su ispred USKOK-a stajali s transparentima "Ode Miki preko Save u pratnji svoje raje", "Ljubni nam Sanadera", "Konačno su pala" i druge.

Sve to zaintrigiralo je i turiste koji ovih dana u velikom broju razgledavaju osunčanu metropolu te su za uspomenu radosno "okinuli" fotografiju ispred USKOK-a.

>>Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Komentara 36

Avatar nijeminišta
nijeminišta
18:38 20.10.2014.

braco cigan je samo željan malo publiciteta - nakon malnarove smrti više nikome nije zanimljiv pa koristi ovakve prilike da se malo reklamira. ali slaba korist od toga - nakon malnara to je game over.

DA
darwil
18:37 20.10.2014.

Sami uzoriti zauzimaju pozornost javnosti Rom Braco,koji je dobio kafić onaj Ramo Dedić umjetnik,Velimir Bujanec autentični bezgrješnik,onaj prof KV komunist pa onda božji vojnik,krčmar iz Bjelovara,ali nikako da se oglasi intelektualna krema. Naravno Letica će se javiti za dva danana i naravno u korist Bandića.

MR
mrnmarina
18:48 20.10.2014.

Ječer Ramo, danas Braco, vidi se kome će najviše faliti. Ovo je Banderasu baš dobra reklama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije