Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa iz Kašine

Braća pišu Bandiću: Ogradite nam školsko igralište

školsko igralište
Ilustracija/Luka Stanzl/Pixsell
25.05.2016.
u 08:00

Učenici su upozorili da je igralište nezaštićeno nakon što im je odletjela lopta razbila staklo auta

Igrajući nogomet na igralištu Osnovne škole Vugrovec-Kašina, 14-godišnji Domagoj Tomašević zapucao je prema golu, no lopta je završila na vjetrobranskom staklu automobila jedne učiteljice.

Nastalu štetu od 1210 kuna obitelj je bez oklijevanja podmirila, no uz pomoć starijeg brata Borne Domagoj je napisao pismo gradonačelniku Milanu Bandiću i Odboru Gradske skupštine za predstavke i pritužbe, u kojem apelira da se igralište ogradi.

–Imam dva brata i dvije sestre, majka je na porodiljnom, a ni ocu nije bajno. Svi smo odlikaši i nikad nije bilo nikakvih problema, no sada roditelji koji teško rade i pokušavaju uštedjeti kako bi nas prehranili i sve nam pružili moraju snositi svu štetu koja je prouzročena zato što igralište nije ograđeno - stoji u pismu braće Tomašević.

Ističu da bi svako školsko igralište trebalo biti ograđeno pa mole da se nešto poduzme, jer je kod njih parkiralište svega dva metra iza gola. Osim materijalne štete, dodali su da je ograda važna i radi zaštite prolaznika, jer lopta može pogoditi neko dijete koje šeće ili ide u školu te ga ozlijediti. 

Komentara 7

TP
trias politica
13:54 25.05.2016.

Fontanu na igralištu možete dobiti u roku od 7 dana :-) Za ovo što tražite treba otprilike 5 godina :-)

Avatar Neobavezno
Neobavezno
12:17 25.05.2016.

Nestigne drug bandic sreduje kozari puteve jer tamo ljudi neplacaju prirez i porez pa prvo njima da napravi sve jer su mu tamo glasovi....

BO
bovar12
14:51 25.05.2016.

Za ovakve slučajeve postoje mjesni odbori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije