Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrađeni najsretniji posjetitelji Arena centra

Božićna čarolija Miljenku Perušiću donijela 10.000 kn

božićna čarolija
Foto: Žarko BašićPIXSELL
1/21
15.12.2014.
u 12:42

Fotografiranje s Djedom Božićnjakom i poklon paketi za najmlađe te nagrade od 1000 do 10.000 kuna ovaj su vikend bili iznenađenje za brojne posjetitelje koji su  uživali u tradicionalnoj Božićnoj čaroliji u Arena centru koju organizira Večernji list. A najsretniji su jučer  i nagrađeni.

Za 11 posjetitelja
Bilo je potrebno potrošiti minimalno 50 kuna u centru kako bi se sudjelovalo u nagradnoj igri “Za 50 kupi pa 10.000 pokupi”  u kojoj je American Express darovao čak 11 natjecatelja. Njih deset, Šimica Veršić, Jurica Mareković, Magdalena Salahović, Iskra Morić, Snježana Angle, Pavao Hrašek, Sanja Kovačiček, Gabrijela Beranek, Ivana Perušić i Brankica Fischer Bonić dobili su kartice u vrijednosti od 1000 kuna. Najsretniji je bio Miljenko Perušić iz Zagreba koji je među 3000 natjecatelja koliko ih je ovaj vikend sudjelovalo u igri dobio najvredniju nagradu, 10.000 kuna na American Exspress kartici. 

U pravoj Božićnoj čaroliji za vikend su uživali i najmlađi posjetitelji Arena Centra.
Osim što su se fotografirali s Djedom Božićnjakom, od njega su dobili i poklon pakete koje je osigurao Franck, a posjetitelji su se mogli zagrijati i Franckovim toplim čajem. Organiziran je i zabavni program, te brojne radionice  za djecu, mađioničarske predstave i pričanje božićnih priča.

Uhvaćeno kamerom
I Večernjakova snježna kugla i ove godine bila je prava atrakcija. U njoj se fotografirao veliki broj posjetitelja, a “najluđa” fotografija, kojom je zabilježen “najluđi” trenutak, izabrana je danas. Za onoga tko je kamerom uhvatio taj trenutak i svoj rad poslao na e-mail adresu dojavi@vecernji.net osigurana je i nagrada - Sony Xperia E3. A dobtinik je Mark Lazić iz Zagreba.

Dobitnici će svoje nagrade moći preuzeti u redakciji Večernjeg lista u Oreškovićevoj 6H/1.     

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije