Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Boltove sprinterice donijele 6000 kuna

29.06.2016., Zagreb -  U Matisu Absolut Loungeu odrzana je humanitarna aukcija predmeta velikih sportskih imena koju organizira Studentski katolicki centar Palma. Ivan Manduric , Ivana Brkljacic.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
01.07.2016.
u 11:48

Predmeti koje su donirali uspješni sportaši "planuli" na humanitarnoj aukciji udruge SKAC

Više od 70 tisuća kuna skupljeno je na prvoj donatorskoj večeri udruge Studentski katolički centar (SKAC), kojoj je prijeko potreban kombi za prijevoz mladih u njihove brojne kampove koje organiziraju tijekom ljeta. Neki od najpoznatijih hrvatskih, ali i svjetskih sportaša donirali su dijelove svoje opreme, a aukciju u Lounge Baru Matis vodio je Ivica Blažičko.

Sprinterice s potpisom svjetskog rekordera na 100 i 200 metara Usaina Bolta zaradile su 6000 kuna, a za njih je licitirao Anđelko Čalušić, vlasnik tvrtke Ulix. Proslavljeni hrvatski boksač Damir Škaro za potpisanu je kacigu Janice Kostelić dao 4500 kuna, a potpisanu majicu njezina brata Ivice 1000 kuna. Željana Pavišić potpisani dres vratara hrvatske nogometne reprezentacije Gorana Subašića platila je 4100 kuna, Antonia Bakić Herceg potpisani dres hrvatske rukometne reprezentacije 3000 kuna, a Mario Brkljačić, vlasnik tvrtke GS gradnja, dao je 2500 kuna za košarkašku loptu s potpisima naših reprezentativaca te 1300 kuna za reket Ive Majoli.

– Zahvalio bih svima na velikodušnoj pomoći za kupnju našeg kombija. No ovo je tek 60 posto potrebnog iznosa. Donacije i dalje primamo na žiro račun: Studentski katolički centar Palma, Raiffeisenbank Austria, IBAN HR0324840081100323384, uz opis “za kombi” – kazao nam je pater Ike Mandurić, voditelj SKAC-a.

Nakon aukcije sportskih predmeta, u glazbenom dijelu programa nastupili su zbor udruge te klapa Palma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije