Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13. svibnja

Bila noć za Hajduka u Zagrebu, kao gost dolazi i Mišo Kovač

Torcida Zagreb
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
08.05.2016.
u 16:47

Ove godine glazbeni gosti na Noći su Marijan Ban i Diktatori, a čitav događaj DPH Zagreb posvetio je Arsenu Dediću, velikom hrvatskom glazbeniku i pjesniku

Društvo prijatelja Hajduka u Zagrebu,  u petak 13. svibnja u hotelu Panorama, organizira Bilu noć za Hajduka, tradicionalnu zabavu hajdukovaca u hrvatskoj metropoli.

Radi se o godišnjem događaju koji se u Zagrebu održava već pola stoljeća. U domaćim okvirima baš zagrebačka Bila noć ima najveću reputaciju te je desetljećima doživljavana kao najveća zabava navijača splitskog kluba u čitavoj državi. Pogotovo dok je bio živ Bernard Vukas, ponajveći igrač Hajduka, koji je pri tome bio rođeni Zagrepčanin.

Ove godine glazbeni gosti na Noći su Marijan Ban i Diktatori, a čitav događaj DPH Zagreb posvetio je Arsenu Dediću, velikom hrvatskom glazbeniku i pjesniku, koji je umro lani. Dedić je godinama bio član ovog Društva pa se vodstvo udruge na ovaj način odlučilo odužiti. Kao gost na Biloj noći bit će još jedan veliki Šibenčanin i prijatelj splitskih "bilih" - Mišo Kovač. Kao i svaki put do sada, Bila noć je predviđena na klasični način: red hrane i pića, red pjesme, red nagradnih tombola.

>>Jedan kandidat za predsjednika želi otvoriti banku Hajduk!

Komentara 11

KR
kristijan1979
17:42 08.05.2016.

Dinamo je opet prvak drzave a vi govna od novinara ni rijeci o tome. Saram vas bilo. Al ste se na hajdugggggggg zmisliki. Kao da je on prvak. SrAmota

FI
Fisherman
18:00 08.05.2016.

A sta oni imaju slavit da mi je znati....hahaha......valjda trece mjesto

SO
sonce
11:10 09.05.2016.

A da hajduk ne može brez Zagreba, Tita i zvijezde . Jad klub koji slavi neuspijehe i to na tuđem terenu, zar riva postala prsklizka. Veselite se ko mala dijeca sladoledu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije